1440x297_NL

De trends op Batibouw: zwart, hout en smart

De jaarlijkse hoogmis voor de keukenwereld zit erop. We selecteerden voor jou op Batibouw de opvallendste tendensen qua kleur, materiaal en vorm. In 3 woorden: zwart, hout en smart. We laten ze je even zien met een woordje uitleg. Snel checken en je bent weer helemaal mee.

Black is beautiful!

De voorbije jaren zag je overal lichte keukens. Wit is maar wit, zeg je? Goed nieuws: nog meer dan vorig jaar, maakt zwart nu furore. Niet alleen voor de meubels, maar ook en vooral bij de toestellen. Zo spotten we voor jou de matzwarte Pure’Line plafondunits van Novy. Een andere knappe trend: de zwarte spoelbak en kraan. Ook in je witte keuken een bijzondere blikvanger.

Zwart in de keuken | IXINA    Zwarte dampkap Novy | IXINA

 

Wij houden van hout

Willen we niet allemaal een keuken die strak oogt en toch warm aanvoelt? Chic maar tegelijk authentiek is? Met een houten kader combineer je ‘t beste van de twee. Accessoires die je weinig gebruikt, laat je uiteraard geen stof vergaren. Je bergt ze op in de bovenkasten.  

 Houten kader in keuken | IXINA

Slim en knap: de smartcubes

De open rekken – bekend van salon-, eet- en andere tafels – veroveren nu ook hun plek in de trendy keukens. Je ziet deze slimme designoplossing vaak als open module tussen de keukenkasten. Liever wat speelser? Dan hang je de smartcubes gewoon omhoog. De achterkant kan je openlaten of laten bekleden zoals de rest van je keuken. Aan jou de keuze.

Smartcubes | IXINA Smartcubes | IXINA


Kom de laatste nieuwe tendensen vrijblijvend ontdekken in een IXINA winkel in jouw buurt.