Elektro Festival - Ixina
1440x300_BENL

Elektro Festival

Elektro Festival in mei bij IXINA! Geniet de hele maand mei van mooie voorwaarden op onze huishoudtoestellen bij aankoop van je idealekeuken! Dankzij IXINA plaats je huishoudtoestellen die je stoutste dromen waarmaken, hoe groot of klein je budget ook is!  


Ontdek onze actie ook in onze nieuwe folder!

Wat verstaan wij onder elektro?

Geen keuken zonder huishoudtoestellen, want ze maken het leven zoveel eenvoudiger! Zo heb je meer tijd om te genieten van het échte leven. IXINA biedt je talloze merken en oplossingen voor jouw idealekeuken:

DE OVEN

Kant-en-klare maaltijden of zelfgemaakte ovenschotels … De oven heeft zich onmisbaar gemaakt in de moderne keuken. Dankzij dit toestel maak je nu de meest professionele bereidingen!  

  • Verkies je een combi-oven? Verwarmen, braden, gratineren, garen op lage temperatuur … Dit toestel doet het allemaal!
  • Is stomen meer jouw ding? Je hebt gelijk, want stomen is de gezondste manier van koken. Je voedingsmiddelen blijven knapperig, ze hebben meer smaak en je moet geen vetstoffen toevoegen.
  • Heb je een kleine keuken? Breek er je hoofd niet langer over. Dankzij compacte ovens maak je gerechten die vroeger om een grote keuken vroegen.
  • De mogelijkheden zijn eindeloos. Een zelfreinigende oven, een inschuifbare deur, een baklade … Kiezen wordt nog het moeilijkst.


DE VAATWASSER

De vaatwasser is een van de grote uitvindingen van de twintigste eeuw die het huishoudelijke leven fors hebben verbeterd. Deze handige jongen is een must geworden! Niet alleen wordt je vaat met één druk op de knop gedaan, het is gemiddeld ook milieuvriendelijker. Zo kun je heel wat besparen! Je zult tijdens het ontwerp van je keuken dus ook goed moeten nadenken over de keuze van die vaatwasser, rekening houdend met bepaalde criteria.
DE KOOKPLAAT

Klein of liever groot? Inductie, gas of vitrokeramisch? Eerder design & old school met gas … of strak en hoogtechnologisch met inductie? Een kookplaat kiezen niet altijd gemakkelijk … Ze drukt namelijk een grote stempel op de stijl van je keuken.DE KOELKAST

Een koelkast is onmisbaar in een moderne keuken. Je bergt er de boodschappen in op, bewaart er etensrestjes in of houdt er een paar flesjes bier koel. De koelkast openen is bijna een reflex! Afhankelijk van jouw huishouden en gewoonten is het ene model al meer geschikt dan het andere. Wij zetten alle mogelijkheden op een rijtje, zodat jij je koelkast slim kunt uitkiezen.
DE DAMPKAP

Een keuken zonder dampkap? Ondenkbaar! De dampkappen van de oude generatie maakten best wel veel lawaai, maar dat euvel is nu gelukkig bijna helemaal verholpen. Heb je een nieuwe afzuigkap nodig? Afhankelijk van je smaak of stijl biedt IXINA je verschillende mogelijkheden:

  • • Ingebouwd in de kookplaat, als je dampkap niet mag opvallen;
  • Inschuifbaar, en dus verborgen in je werkblad, om met één druk op de knop tevoorschijn te komen;
  • Ingebouwd in de muur, voor een strakke look;
  • Schuin aflopend  zodat de kap bij je kasten past;
  • Met een koolstoffilter om de damp niet naar buiten te moeten afvoeren.

Geniet van je keuken

De keuken is het kloppende hart van je huis. Daarom is het zo belangrijk dat je ze met plezier gebruikt. Wij onderzoeken je noden en wensen en werken op basis daarvan een persoonlijke oplossing uit. Dankzij de vele opties is er keuze in overvloed voor kleine én grote budgetten. Geef je keuken een persoonlijke toets, zodat je er terecht trots op kunt zijn. 


Ontdek hieronder onze actie:


BAHIA – 3.699 €*

Bahia is een van onze superhandige keukens voor een beperkt budget die toch heel wat personalisatiemogelijkheden bieden. Zo heb je keuze uit maar liefst achttien kleuren!


CLARA HOUT – 6.299 €*

Strak, compact en functioneel. De houten keuken CLARA heeft alles om te betoveren, zowel in design als wat gebruiksgemak betreft. 


CLARA BETON – 7.699 €*

Keuken CLARA en haar mix van beton- en houtlook kreeg een prachtig eiland en veel opbergmogelijkheden, met altijd een perfecte ergonomie. 


RODA – 8.799 €*

Dit eiland is ideaal om aan te koken. De kok heeft een groot werkblad én een spoelbak binnen handbereik. Dankzij de ergonomische, ingebouwde handgrepen van aluminium met een geanodiseerde inoxkleur open je deurtjes, laden en schuifdeuren met het grootste gemak.  


SUEDE – 11.299 €*

Een landelijke, zwarte keuken met prachtige accessoires zoals een lade en een open kast, handige legplanken onder de bovenkasten en een afzuigkap in de stijl van de keuken.


Maak een afspraak

Maak een afspraak in een van onze winkels voor een gratis offerte en een keukenplan in 3D. Wat dat kost? Gewoon een beetje van je tijd!

*Bij aankoop van een uitgeruste keuken met 5 toestellen van hetzelfde merk (Damkap, Kookplaat, Oven, Koelkast, Vaatwas) (deelnemende merken: AEG, Bosch, Candy, Siemens, SMEG, Whirlpool, Zanussi), verleent IXINA u een aanvullende korting van 450 tot 2.000 € op uw elektrotoestellen, naargelang de aankoopwaarde van uw uitgeruste keuken (bedrag van uitgeruste keukens aan meubelwaarde + elektro, op basis van een verkoopprijs incl. 21% BTW) : 450 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 2.999 € tot 3.999 €, 550 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 4.000 € tot 4.999 €, 650 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 5.000 € tot 5.999 €, 800 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 6.000 € tot 6.999 €, 900 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 7.000 € tot 7.999 €, 1.000 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 8.000 € tot 8.999 €, 1.100 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 9.000 € tot 9.999 €, 1.200 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 10.000 € tot 10.999 €, 1.350 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 11.000 € tot 11.999 €, 1.500 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 12.000 € tot 12.999 €, 1.600 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 13.000 € tot 13.999 €, 1.700 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 14.000 € tot 14.999 €, 1.800 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 15.000 € tot 15.999 €, 1.900 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 16.000 € tot 16.999 €, 2.000 € bij aankoop van een uitgeruste keuken van 17.000 € tot 17.999 €

Aanbieding geldig van 1 tot 31 mei 2019.