Keukens IXINA | Elektro en sanitair

Elektro

Enkel de beste elektrotoestellen voor keukens.
Wij helpen u met de keuze en installatie.

Alle huishoudtoestellen uit ons gamma zijn eveneens verkrijgbaar in een milieuvriendelijke versie. Bovendien zijn ze ook vriendelijk voor uw portemonnee, want ze verlichten uw elektriciteitsfactuur. Zo wordt de keuze al heel wat makkelijker.

Electro-600x345

U zit al zeker 5 jaar goed.

5_Jaar_NL

Koopt u een elektrotoestel bij IXINA? Dan krijgt u standaard een garantie van 2 jaar. Inclusief onderdelen en arbeidskosten, exclusief vaste interventiekosten. Kiest u voor huishoudtoestellen van SMEG, WHIRLPOOL, CANDY, FRANKE, NOVY, ZANUSSI of BORETTI? Dan geniet u standaard een garantie van 5 jaar.* Bovendien kunt u de garantie op bijna elk elektrotoestel uitbreiden naar 5 jaar door in te tekenen op een garantieverlenging. En dit ongeacht het merk (2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar garantieverlenging**).

Altijd zeker van een goede installatie

De installatie van uw keuken en uw nieuwe huishoudtoestellen gebeurt door erkende vakmensen. Ze volgen allemaal strikt het IXINA Kwaliteitscharter en zijn dus even begaan met uw keuken als wijzelf.

Hoe verloopt de installatie?

De vakman die uw keuken plaatst, controleert eerst de afmetingen bij u thuis. De leveringstermijn van uw keuken bedraagt 6 tot 8 weken, wat heel kort is voor maatwerk. Bovendien zijn de installatietarieven altijd heel interessant. 
Onze dienst na verkoop is snel, efficiënt en kwaliteitsvol.

Onze elektromerken


* 5 jaar garantie bij aankoop van 3 CANDY toestellen, 2 BORETTI toestellen  of 1 ZANUSSI, SMEG of WHIRLPOOL toestel, van 1 NOVY of FRANKE dampkap, 1 NOVY inductie kookplaat – zie voorwaarden in uw winkel.
** Bekijk de details van onze dienst- en garantievoorwaarden in uw IXINA-winkel, in onze brochure “Diensten en Garanties”. Toepassingsvoorwaarden vanaf 01/02/2018.

 

Sanitair

Kwaliteit waar u elke dag plezier van hebt, en die jaren meegaat.

Bij de keuze van uw sanitair, wilt u niet over één nacht ijs gaan. U verwacht gebruiksgemak en hygiëne, maar het moet ook aansluiten bij uw persoonlijke smaak. Bij IXINA zijn we even kritisch als u: we halen enkel topkwaliteit in huis.

Spoelbakken

Multifunctioneel design

spoelbakken_600x345

Een spoelbak krijgt een centrale plek in uw huis.

70% van het werk in een keuken gebeurt rond de spoelbak. U kent het zeker: ontdooien, snijden, wassen, weken, borden dresseren en vaak ook de vaat. Kies dus zeker een spoelbak die u bevalt.

Welk model kiezen?

Kies een rechte of afgeronde spoelbak. Op gelijke hoogte met het werkblad ingebouwd met een extra plat vergiet. Of ingewerkt onder het werkblad. Bij IXINA vindt u zeker de stijl en kleur die u wilt.

spoelbak_onderbouw
Onderbouw
spoelbak_opbouw
Opbouw
spoelbak_opbouw_inox
Opbouw in inox

Welk type kiezen?

Met of zonder automatische afloop? Of een diepe en brede bak, om bijvoorbeeld makkelijk uw ovenplaten schoon te maken. Kies ook extra accessoires, zoals een opzetsnijplank in glas of hout, of een gechromeerd mandje.

Kranen

De final touch in uw keuken

kranen_600x345

Kranen met sproeikop

Kook zoals een topchef! Bereik zonder moeite elk hoekje en kuis uw spoelbak in een paar seconden. Kies voor de klassieke versie of voor de versie met sproeikop. Verander uw keuken in een atelier van een echte sterrenchef.

Kranen met gekleurd water

Eindelijk een oplossing om uw handen niet meer te verbranden. Met de geïntegreerde LED-verlichting weet u altijd of het water koud of warm is. Is het water koud, dan kleurt uw kraan blauw. Is het water warm, kleurt ze rood. Leerrijk en ludiek voor kinderen.

Warm water en spuitwater

Voortaan hoeft u geen flessenwater meer in huis te halen. Met deze kraan hebt u onmiddellijk warm water of bruisend water. Dankzij de Grohe Red kraan kunt u in slechts 1 seconde water verwarmen tot 100°!

Onze partners