Gratis Levering en Plaatsing - Ixina
1440x300_NL

Gratis Levering en Plaatsing

Gedurende de hele maand juni, biedt IXINA je de levering en plaatsing gratis aan bij aankoop van jouw ideale keuken !

Een volledige kamer van je woning ontwerpen of verbouwen en dit terwijl iemand anders dit voor jouw gratis doet, kan je het je voorstellen ? Onze plaatsers zijn experts die geselecteerd zijn door IXINA voor competenties en hun professionnalisme. Ieder van hun straalt de kwaliteit uit die van IXINA verwacht wordt.

Deze service wordt gratis aangeboden tem 30 juni inclusief !

Maak een afspraak


DOWNLOAD DE FOLDER

Ontdek onze nieuwe folder download hem via onderstaande knop !


Download de Folder


MEER INSPIRATIE

Ontdek onze verschillende keukens in onze 2019 catalogus, je zal er zeker inspiratie kunnen opdoen voor jouw ideale keuken !

Vraag onze catalogus aan


ONZE ACTIE IN DETAIL

Hoe wordt onze actie concreet weerspiegeld in de finale prijs ? Ontdek in één oogopslag het voordeel dat deze actie in onze nieuwe folder. Deze laatste laat je verschillende gedetailleerde voorbeelden van keukens zien met de prijs inclusief levering en plaatsing. Deze prijs omvat alles wat je op de foto ziet met alle elementen die in elke keuken aanwezig zijn.

 

Geniet vanaf nu van onze promoties door eenvoudig een afspraak te maken via één van de verschillende knoppen die in onze folder staan !


Wat kan ik verwachten bij de plaatsing van mijn keuken ?

 

Eenmaal jouw keuken aangekocht, zal je samen met jouw IXINA winkel een datum vastleggen die voor jou het beste past, voor het plaatsen van jouw ideale keuken.

Op de vastgestelde dag, zullen de plaatsers van de door jouw gekozen IXINA winkel hun expertise ten dienste stellen voor de plaatsing van jouw keuken om de kwaliteit en de veiligheid van de installatie te verzekeren.

Onze plaatsers zorgen voor een 100% functionele keuken bij het verlaten van jouw huis, zonder dat je er zelf iets voor hebt moeten doen !

Maak een afspraak
*Van 1 tem 30 juni 2019 is de levering en plaatsing gratis bij aankoop van een keuken uitgerust met 4 elektrotoestellen van hetzelfde merk (deelnemende merken : AEG, Bosch, Candy, Siemens, SMEG, Whirlpool, Zanussi) met een totale waarde (meubels + elektro) van minimum 4 999 € incl. btw – levering en plaatsing van uw keuken door uw IXINA keuken (gratis levering in een perimeter van 20 km en op de begane grond / de plaatsing wordt uitgevoerd op een voorbereidende plaats. Zie voorwaarden in de winkel. Aanbieding niet combineerbaar met andere acties.

**Bij aankoop van een uitgeruste keuken met 4 toestellen van hetzelfde merk (dampkap, kookplaat, oven, koelkast en/of vaatwasser) (deelnemende merken : AEG, Bosch, Candy, Siemens, SMEG, Whirlpool, Zanussi) ter waarde van minimum (meubels + elektro) 4.999 € inclusief BTW. Actie geldig van 01/06 t.e.m. 15/06 zolang de voorraad strekt. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lokale acties.