page-banner-januari-2019-NL

Speciale aanbieding in januari: tot 100% korting op elektro

Meer koken in 2019? Dat komt goed uit want in januari is het de maand van de goede voornemens!
Geniet deze maand bij IXINA van hun speciale aanbieding: tot 100% korting op elektro!

Kom dus zeker langs in een IXINA winkel in jouw buurt en laat vrijblijvend een offerte opstellen.


De keuken die jou weerspiegelt

Vrolijke vrijgezel of mama voor de hele familie? Echte chef of absolute beginner? Hou je van klassiek, kleurrijk of strak? Ontdek hieronder een deel van onze collectie.

RODA - € 10.699


Inclusief toestellen AEG

“Een trendy keuken voorzien van een stoomoven voor een gezondere en lekkerere keuken.  Daarnaast biedt deze keuken een werkplan met verlichting, ideaal voor liefhebbers van gadgets!”


CLARA - € 9.999


Inclusief toestellen Whirlpool

“De zwarte designovens passen perfect bij het meubilair zonder handgrepen en het sobere zwarte frame.  Daarbij heb je ook nog 5 jaar garantie op alle apparaten!”


MODA – € 5.799


Inclusief toestellen Bosch

“Een compacte maar toch perfect uitgeruste keuken. Wilt u een schone oven zonder moeite of tijdverspilling? Met een pyrolyseoven volstaat een simpele druk op de knop.”XTRA werkblad: de nieuwe generatie

Een werkblad dat dankzij zijn bijzondere 3D-oppervlatestructuur er uitziet als natuursteen maar tevens de voordelen biedt van een werkblad in laminaat. 
Ontdek het XTRA werkblad


Ontdek in alle rust ons keukenaanbod

Op zoek naar keukeninspiratie ? Download dan zeker onze catalogus en ontdek in alle rust ons aanbod. Naast inspiratie geven we je ook graag handige tips en advies.
Laat je verrassen door ons complete aanbod !
Vraag de catalogus aan


 

 

 

 

* Voor elke ingerichte keuken die minimum 4 electrotoestellen omvat en waarvoor de totale waarde van de electrotoestellen niet hoger is dan 25% van de meubelwaarde, wordt 100% korting op de electrotoestellen aangeboden. Aanbod geldig op alle keukenmodellen en electrotoestellen van de merken AEG, Zanussi, Bosch, Siemens, Smeg, Whirlpool, Candy en Bauknecht. Actie geldig van 01/01/2019 tot 31/01/2019.