RODA EILAND - Ixina

RODA EILAND

Met zijn witte fronten reflecteert de RODA keuken het licht en brengt hij een ontwerp en een elegante toets aan je interieur. De centrale eiland, die praktisch en functioneel is, biedt hij veel opbergruimte.

Wat is de prijs van jouw RODA EILAND?

Iedereen is anders en dat begrijpen wij. Een keuken is ook volledig af te stemmen op jouw huis, wensen en budget. Voor prijsindicatie kan je jouw droomkeuken ontwerpen met onze Keukenplanner.

Krijg je liever wat hulp of wil je een exacte prijsofferte? Maak dan een afspraak in een van onze winkels. Onze experts ondersteunen jou bij het uitzoeken van jouw ideale keuken.

Persoonlijk advies

Met onze knowhow en professionalisme realiseren we je droom binnen je budget.

Professionele plaatsing

Van opmeting tot plaatsing: je keuken is op elk moment in handen van bekwame vakmensen.

Duitse kwaliteit

IXINA keukens verlaten onze Duitse fabriek pas nadat elk detail werd gecontroleerd.

Bekijk ook

Doe extra inspiratie op

De keuken wordt almaar meer een verlengstuk van de woonkamer. Meer dan een eetruimte wordt het een leefruimte: we studeren er, praten er bij met familie en vrienden, of zitten er rustig te werken...

Lees verder

Jouw ideale keuken in 5 stappen

2
Kom langs in een IXINA winkel.
3
Neem alle info mee naar huis.
4
Besteld? Wij brengen alles in orde.
5
Onze installateur plaatst je keuken perfect.

Veelgestelde vragen

Moet ik voor een bezoek aan een IXINA winkel eerst een afspraak maken?

Nee, je moet vooraf geen afspraak maken, onze winkeldeuren staan steeds voor jou open. Wanneer je echter zeker wilt zijn dat een keukenspecialist in alle rust jouw keukenplan met jou kan bespreken, dan raden we het maken van een afspraak wel aan. Een keukenplan opstellen neemt snel 1,5u tot 2u in beslag.

Kan ik mij voorbereiden op een bezoek aan de winkel?

Je kan je zeker en vast voorbereiden door een gedetailleerd plan van jouw keukenruimte mee te nemen naar de winkel. Hier vind je een checklist van de nodige afmetingen.

Hoe lang duurt het maken van een keukenproject / offerte?

Een gedetailleerd keukenplan opstellen met vrijblijvende offerte duurt ongeveer 1,5u tot 2u.

Hoeveel kost een nieuwe keuken?

De prijs van een nieuwe keuken hangt van een aantal zaken af: de grootte van de keuken, het aantal gekozen elektrotoestellen (en merk), het gekozen keukenfront (RODA, MODA, RITA,…), de kastindeling / accessoires en het type werkblad. Om jou al een idee te geven in welke prijsklasse een bepaald keukenfront valt, kan je hier op de website bij elk keukentype een prijsindicatie terugvinden (€, €€, €€€).

Welke garanties biedt IXINA op keukenkasten?

Bij IXINA heb je recht op de Serenity garantie*. Een garantie die haar naam niet gestolen heeft, want naast 10 jaar garantie op uw keukenmeubels biedt ze u ook een pak gemoedsrust. En IXINA denkt ook aan uw elektrotoestellen. Samen met u engageren wij ons op lange termijn. Niet alleen met wettelijke garanties, maar ook met een grote betrouwbaarheid. Voor, tijdens en na uw aankoop. *  Bekijk de details van onze dienst- en garantievoorwaarden in uw IXINA-winkel, in onze brochure “Diensten & Garanties”. 

Is de IXINA 3D tool volledig gratis?

Ja, deze handige tool is helemaal gratis te downloaden en te gebruiken.

Toon alle veelgestelde vragen

Milieubewust met Ixina

Hoe houd je de prijs van je droomkeuken laag?

De prijs is erg afhankelijk van je apparatuur, kastinrichting, soort werkblad enzovoort. Daarom maken we eerst gratis een ontwerp op basis van de afmetingen van jouw ruimte en jouw wensen. Mijn collega's en ik helpen je stap voor stap en zorgen dat je binnen je budget blijft.

Virgina>
Ixina Keuken Expert
Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen

Ik heb met een beperkt budget tóch mijn droomkeuken gevonden bij IXINA in Hasselt. Bedankt voor jullie geweldige advies!

Sabine Huyck
17 maart 2017

Wij zijn heel erg goed geholpen, de adviseur dacht met ons mee en was erg gastvrij. Zeker een aanrader om naartoe te gaan...

Sven Monnichmann
17 maart 2017