Keukens IXINA | Maak een afspraak met een IXINA expert

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken

  • Woont u niet in België, wijzig dan uw land

Wat gebeurt er als ik op "verstuur" klik?

Een adviseur van de gekozen vestiging neemt telefonisch contact met je op op het door jouw gewenste tijdstip voor het maken van een afspraak. Als je niet bereikbaar bent laat hij of zij een bericht achter.

Zo werkt het

  1. Kom langs in een IXINA winkel naar keuze. Je krijgt uitgebreid advies en onze interieur adviseur tekent jouw droomkeuken in 3D.
  2. Vervolgens krijg je een vrijblijvende offerte. Deze kun je thuis nog eens rustig doornemen.
  3. Overtuigd? We komen bij jouw thuis alles nog eens goed opmeten voor we de keuken definitief bestellen.
Appointment service

De informatie die verzameld wordt in het kader van dit formulier wordt elektronisch verwerkt onder de verantwoordelijkheid van uw IXINA-winkel, in de hoedanigheid van zelfstandige die handelt onder de merknaam IXINA en van de onderneming IXINA Belgium, om (i) op uw vraag te kunnen antwoorden, ten behoeve van (ii) direct marketing, met name gerichte reclame, en voor (iii) marketingonderzoek. Deze verwerking is uitsluitend gebaseerd op uw toestemming, die u op elk moment kunt intrekken. Wij wijzen erop dat uw gegevens eveneens verder verwerkt kunnen worden, voor statistische doeleinden. Uw gegevens worden 3 jaar lang bewaard, te rekenen vanaf het laatste contact dat u met ons heeft gehad. Conform de wet van 8 december 1992, de zogeheten privacywet, en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 (AVG), heeft u recht op inzage, rectificatie, wissing en - in het geval van een gerechtvaardigde grond - om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, evenals het recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens en de overdraagbaarheid van uw gegevens binnen de voorwaarden die door de AVG worden gesteld. Om uw recht te kunnen uitoefenen neemt u contact op via het volgende e-mailadres: gdpr@ixina.be, of via de post. Elk verzoek om uw recht uit te oefenen moet voorzien zijn van een kopie van uw identiteitsbewijs en moet gericht worden aan IXINA Belgium nv, Paepsemlaan 20, B – 1070 ANDERLECHT.