Uitrusting voor uw keuken - IXINA

Uitrusting

Een perfecte keuken begint bij de finishing touch

U heeft een nieuwe keuken gekozen. Met de kleuren, afwerking en indeling die het best bij u passen. Dan nog enkel de finishing touch. En ook hierover geven we u graag goede raad. Stoelen, tafels, verlichting, barkrukjes of andere decoratiestukken maken van uw keuken ‘the place to live’. U hoeft niet het hele land af te zoeken, u vindt alles bij IXINA. U wint er niet alleen tijd mee, ons oog voor detail en perfectionisme zoekt met u mee.

Handgrepen

Geef een persoonlijke touch aan uw keuken.

Handgrepen een detail? Natuurlijk niet! Ze geven stijl aan uw keuken. Kies dus zeker een handgreep die past bij uw front.

handgrepen-1
Eenvoudige lijnenGreeploze fronten, het is zeker mogelijk! Voor fans van uitgepuurd design.

Het design

Gebogen of recht. Retro of modern. Mat of glanzend. Een handgreep bestaat in verschillende vormen om ook bij verschillende stijlen te passen. Kies voor een zachte look met afgeronde handgrepen. Of voor staafvormige handgreep in uw strakke keuken. Hoe fijner, hoe discreter. Hoe dikker, hoe beter ze in de hand liggen.

Kies de handgreep die u wilt

Samen met IXINA ontwerpt u uw keuken tot in de details. U kies uw stijl, uw kleuren en uw fronten. En daar horen ook de juiste handgrepen bij. Ontdek ze allemaal in onze showrooms.

handgrepen-2
Smal of breed?Geef een originele en moderne toets aan uw fronten.

Tafels en stoelen

Flashy, subtiel, modern of klassiek? Gewoon uw smaak volgen.

Bij IXINA kunt u echt uw eigen wereld creëren. Kies uit ons ruime aanbod tafels, stoelen en vele krukken in allerlei vormen, kleuren en materialen om uw snackzone helemaal in te richten zoals u wilt.

tafelstoelen-1

Goed om weten

U hebt de keuze uit 60 verschillende kleuren voor de zitvlakken van de stoelen en de krukken. Combineer ze vrij met 16 verschillende voetsteunen.

tafelstoelen-2

Onze krukken zijn verkijgbaar met een hoogte van 67 cm (voor de standaardhoogte van het werkblad) of 80 cm (voor een werkblad op barhoogte).

Verlichting

Maak uw keuken helemaal af met de juiste verlichting.

U vindt bij ons zowel kleine functionele verlichting als modieuze en decoratieve hanglampen die uw keuken echt uniek maken.

Vuilnisbakken

Zo mooi kan noodzakelijk zijn.

Afval sorteren is niet gemakkelijk. Kiest u een vuilbak met verschillende compartimenten, dan is dat geen moeite meer.

  • spoelonderkast1
    Spoelonderkast met uittrekbare vuilnisbakken.
  • spoelonderkast2
    Spoelonderkast met afvalsorteersysteem.

Divers

Aan goede ideeën geen gebrek. En in plaats van ze allemaal in de onderste schuif te laten liggen, halen we er regelmatig eentje boven. In onze kasten en op onze planken is er plaats voor zelfs het kleinste voorwerp. En datzelfde principe voeren we overal door. Een goede schikking, een perfecte ordening, een stopcontact dat weggestopt wordt, de verlichting die wordt afgestemd op de algemene sfeer, en een reeks nuttige en mooie accessoires. Wat wilt u nog meer?