Keukens IXINA | Werkbladen voor in de keuken

Werkbladen

Het werkblad is een essentieel element in jouw keuken. Het moet decoratief zijn, maar vooral ook functioneel. IXINA heeft een brede waaier aan kleuren en materialen. In de toonzaal kan je deze dan ook bekijken.

Werkblad in laminaat (2)
 

Laminaat

Een laminaten werkblad is zeker qua kwaliteit / prijs de beste. Het is makkelijk in onderhoud, robuust en praktisch en bestaat in vele kleuren en stijlen. Ga voor bijvoorbeeld hout, inox, marmer of beton en combineer zo met elke keukenstijl.

Werkblad in massief hout (1)
 

Massief hout

Kies voor de unieke warme uitstraling en natuurlijke elegantie van massief hout. Bovendien is het ecologisch en onverslijtbaar.

Werkblad in natuursteen (1)
 

Natuursteen

Een keuken met een werkblad in natuursteen straalt klasse en elegantie uit. Graniet, blauwe steen,… geven u oneindig veel mogelijkheden. Een natuurstenen werkblad is heel krasbestendig, warmtebestendig en gaat heel lang mee.

> Lees meer

Werkblad in composiet (1)
 

Composiet

Je zoekt een stenen werkblad met een natuurlijke uitstraling maar zonder de nadelen van natuursteen? Dan kan composiet wel heel interessant zijn. Het is kras – en vlekbestendig en makkelijk in onderhoud.

> Lees meer

Werkblad in Dekton (2)
 

Dekton

Een stenen werkblad die kras, – vlek, – en hittebestendig is! Ideaal toch in de keuken! Dit bijzondere materiaal bestaat in verschillende afwerkingen en kleuren én is bovendien ook zeer onderhoudsvriendelijk.

> Lees meer

Werkblad in keramiek
 

Keramiek

Vervaardigd uit eersteklas natuurlijke grondstoffen. Een keramisch werkblad is dan ook bestand tegen krassen, zuren, agressieve producten en hitte.