Zo kies je keukenkraan van de beste kwaliteit - Ixina
keukenkranen

Zo kies je keukenkraan van de beste kwaliteit

keukenkranen Je handen wassen, groenten schoonmaken, de vaat doen, kookpotten vullen … je keukenkraan gebruik je gemiddeld 30 keer per dag. Kies dus voor een kraan die je duurzame en veilige kwaliteit garandeert.

Design keukenkranen

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid … dé drie basisvereisten van een goede kraan. Zijn die voorwaarden vervuld? Dan kies je het kraandesign dat bij jou en je keuken past: een klassieke mengkraan of hippe hoge kraan, een kraan met keukenkraan kopenronde of rechte bek, of een kraan met uitrekbare sproeikop waarmee je moeiteloos elk hoekje van je spoelbak schoonmaakt.

Kranen met kwaliteitskeurmerk

Neem zeker de kwaliteit van je kraan onder loep: zo hebben sommige kranen uit China een te hoog zinkgehalte. Voor jouw gemoedsrust graveert Ixina zijn logo als keurmerk in zijn exclusieve inox kranencollectie. Zo weet je dat je kraan van deItaliaanse kraanfabrikant Nobilis komt, een hoogtechnologische afwerking heeft, en je er vijf jaar garantie op hebt.

design keukenkraanMilieuvriendelijke keukenkranen

Sommige kranen uit het Ixina-gamma zijn met een Eco cartouche uitgerust. Dat zorgt ervoor dat je de kraan in twee handelingen opent en je zo minder verbruikt.

Met een kleurtje of met bubbels

Nooit meer je handen verbranden? Kies voor een kraan met gekleurd water. Een led-lichtje duidt de temperatuur van het water aan: blauw voor koud en rood voor warm. Of ga voor een kraan die jouw water in een mum van tijd tot spuitwater omtovert, of tot 100°C opwarmt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *