Terug
  • Déco, Deco

De keukendromen van onze klanten …

Laat je inspireren door de keukendromen van onze klanten. Die waren in het begin vaak nog vaag en onduidelijk. Soms leken ze zelfs te botsen met de werkelijkheid van de beschikbare ruimte.

Met een hoofd vol ideeën, enkele foto’s onder de arm en de afmetingen van hun keuken in de hand, gingen onze klanten daarom te rade bij hun ixina-adviseur. Met zijn hulp werden hun behoeftes en verlangens steeds haalbaarder, en hun zoekwerk steeds eenvoudiger, tot ze samen het keukenproject van hun dromen konden verwezenlijken.

We delen hun ervaringen hier met jou. Deze voor-en-na-foto’s van keuken make-overs zullen je vast inspireren of op ideeën brengen voor de inrichting van jouw keukendroom. 
 

De gezelligheid van Vogue Wit

Deze klanten wensten een warme en moderne keuken, maar hun droom leek maar niet te passen in hun beschikbare ruimte. Daarom deden ze beroep op ons. Ze vertelden ons de afmetingen van de kamer waar de keuken moest komen. Met onze hulp zagen ze plots wel mogelijkheden en konden ze deze kamer uiteindelijk toch omtoveren in een gezellige, warme keuken. Ontdek hoe elke tint, elk materiaal, elk decoratie-element hiertoe bijdraagt. Deze droomkeuken werd samengesteld op basis van de Vogue wit keuken.

Ontdek dit model
 

De schittering van Lumina Glanzend Wit trekt uw ruimte open

Net als vele anderen droomden deze klanten van een ruime keuken. Maar ze botsten telkens tegen de werkelijkheid aan. Nochtans volstonden enkele tips van onze adviseurs om de kleine keuken te vergroten. Met name de magische wisselwerking tussen het licht en het glanzende wit zorgde voor een verrassend ruim gevoel.

Ontdek dit model
 

De tijdloze sfeer van Clara Beton Wit

Reizen doorheen de tijd. Genieten van een verwelkomende keuken, vandaag én morgen. Het is een droom die velen onder jullie delen. Dat is niet vreemd, je wil je keuken immers niet beu worden. Vertrekkend van het model Clara Beton Wit hebben onze ixina-adviseurs samen met hun klanten een verfijnde keuken ontworpen met zachte kleuren. De minimalistische toon wordt verder versterkt door het ontbreken van handgrepen, wat deze eenvoudige, comfortabele en praktische keuken een tijdloos karakter geeft.

Ontdek dit model