Onze beloftes

Een volledig uitgeruste keuken ontwerpen is een heus project …We zijn er ons van bewust dat het soms moeilijk is iemand anders te vertrouwen en zouden vereerd zijn om jouw vertrouwen te krijgen. IXINA wordt erkend omwille van de kwaliteit van zijn goederen maar ook om zijn relationele vaardigheden.

1 / Prijzen

We onderhandelen de beste prijzen met onze leveranciers en daar kan jij direct van genieten. We vinden het trouwens belangrijk om een volledig transparante prijzenpolitiek te voeren.

 

2/ Transparantie

Duitse kwaliteit speelt niet alleen op het vlak van auto’s. De IXINA-keukens verlaten onze Duitse fabriek pas nadat alle kleine details zijn gecontroleerd. Je geniet bovendien van een garantie van 10 jaar op de meubels en tot 5 jaar* op de elektrotoestellen. Simpelweg omdat wij zeker zijn van de topkwaliteit van onze producten.

 

3/ Kwaliteit

Met meer dan 4.000 mogelijke combinaties ben je zeker dat je bij IXINA de keuken vindt die beantwoordt aan al je wensen.

 

4 / Service

Door jou ideeën en tips te geven willen we jouw keuken zo functioneel mogelijk maken. Een keuken die beantwoordt aan jouw wensen, behoeften en gewoontes. Ook als dat wil zeggen dat we een nieuwe configuratie moeten bedenken.

 

5/ Dicht bij jou

Onze adviseurs in onze meer dan 50 winkels in België staan klaar voor informatie en aanbevelingen op maat. Dankzij hun luisterend oor en onze knowhow als Belgische marktleider kunnen ze samen met jou de keuken ontwikkelen, die jou op het lijf geschreven is.

 

6/ Gemoedsrust

Je komt naar IXINA met je project, je wensen, je behoeften, je gewoontes en je budget. Onze adviseurs hebben de knowhow en ervaring om jouw droom werkelijkheid te laten worden. Je kan op deze persoonlijke begeleiding rekenen tot het project helemaal klaar is en alles geïnstalleerd en afgesteld is.

 

7/ Snelheid

Van het opmeten tot het installeren is jouw keuken in handen van ervaren professionals. Al onze specialisten hebben het Kwaliteitscharter van IXINA ondertekend.

 

8/ Vrijheid

Bij IXINA hebben we een passie voor keukens. En voor de natuur. Daarom kiezen we enkel voor partners, toestellen en materialen in onze winkels die het milieu respecteren. Zonder in te boeten op kwaliteit, efficiëntie of jouw comfort.

 

9/ Aangepast

Bij IXINA past jouw keuken zich aan jouw ruimte aan. De specialisten van IXINA ontwerpen een op maat gemaakte keuken die volledig rekening houdt met de afmetingen en indeling van jouw ruimte, met inachtneming van jouw wensen en budget.

10/ Flexibiliteit

Bij Ixina heb je het recht om van gedachten te veranderen. Tot de definitieve bestelling van je keuken in de fabriek, kan je jouw opties, kleuren, werkblad en toestellen wijzigen, wat je een grote flexibiliteit in de voortgang van je project geeft.

IXINA België werd in 1971 opgericht en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het vlak van volledig uitgeruste keukens. We garanderen de prijzen van een gewone winkel met het advies en de service van een specialist. IXINA is erin geslaagd continu te blijven innoveren en de codes van de markt te doorbreken. We hebben een ruim aanbod keukens op maat die mooi én functioneel zijn. Er is voor elk wat wils: voor elke smaak, voor elk budget, zonder in te boeten op de kwaliteit.