Je keuken in 3D

Ik heb enkele ideeën en ik wil mijn keuken in 3D ontwerpen zodat ik hem kan visualiseren maar hoe pak ik dat aan?

Download onze 3D-keukensoftware rechtstreeks naar uw PC.

Vul het formulier in en we nemen binnen de 24/48 uur telefonisch contact met je op (binnen de openingsuren) om samen je project te bespreken.

Gratis en vrijblijvend

* verplichte informatie

De gegevens die verzameld worden aan de hand van bovenstaand formulier maken het voorwerp uit van geautomatiseerde gegevensverwerking onder de verantwoordelijkheid van de vennootschap ixina Belgium (BE 0408.051.756) voor de merknaam ixina Belgium (hierna “de Merknaam” genoemd). Aan de hand van deze gegevens kan de Merknaam contact met u opnemen om u voor uw keukenproject te begeleiden, om de 3D programma te downloaden. Uw gegevens maken ook voorwerp uit van een verdere verwerking voor statistische doeleinden. Klik voor meer inlichtingen over deze verwerking hier. Gegevens met een * zijn verplicht opdat de Merknaam een afspraak zou kunnen vastleggen en opdat het winkelteam bij u thuis zou kunnen komen zoals gevraagd. Als er verplichte gegevens ontbreken, kan er aan de aanvraag voor een afspraak thuis te maken, geen gevolg gegeven worden. De verzamelde gegevens zijn bestemd voor de interne dienst van de Merknaam die belast is met klantenrelaties. Ze worden doorgegeven aan onderaannemers en de moedervennootschap van de Merknaam. Ze worden tevens doorgegeven aan de Winkel. Conform de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 („AVG”), beschikt u over het recht op inzage, rectificatie, wissing, beperking van verwerking, overdraagbaarheid, bezwaar en verwijdering van uw persoonsgegevens. In geval van vragen over dit onderwerp of om uw rechten uit te oefenen, kan u per e-mail contact opnemen met de verwerkingsverantwoordelijke op het adres avg@remove-this.ixina.remove-this.be. U beschikt, volgens artikel 77 van de AVG, tevens over het recht om klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u van mening bent dat uw rechten niet worden gerespecteerd (contact@remove-this.apd-gba.remove-this.be; +32 (0)2 274 48 00).

DE KEUKENS VAN ONZE KLANTEN #IXINAMOMENT

Onze adviseurs

Al onze consultants zijn opgeleid in interieurontwerp en staan tot uw beschikking om uw project te begrijpen en u de beste oplossing voor uw budget aan te bieden.