Stap 4 van je keukenproject: de ontmoeting met onze expert

Dankzij de vorige stap in je keukenproject hebben wij jouw behoeften leren kennen en de kenmerken van je toekomstige keuken genoteerd. Nu is het tijd om over te gaan tot het ontwerp. Bij IXINA kunnen we je van begin tot einde begeleiden. Je geniet van advies op maat, van één en dezelfde persoon. Dat is onze kwaliteitsbelofte.

Ideeën krijgen vorm

Onze ontwerpers gaan aan de slag met alle beschikbare informatie en stellen je jouw nieuwe keuken in 3D voor. Heb je onze  3D-software op IXINA.be al gebruikt?

 

Er is een verschil tussen de software op de website en de software die onze adviseurs gebruiken.Zij kunnen tal van details toevoegen, zeer precies te werk gaan en je verwachtingen tot in het kleinste detail beantwoorden.Je designer zal opbergruimte, elektrotoestellen, enz … in je toekomstige keuken integreren.

3D-software:CARAT VIEW

Wil je de keuken van je dromen ook tonen aan vrienden en familie?Of je toekomstige keuken zelf voor je zien?Dat kan!We hebben de app "Carat View" ontwikkeld.Daarmee kan je jouw keukenproject in 3D op je telefoon zien.(Onze app is beschikbaar op Apple en Android)

 

Een professional die naar je luistert

Jouw wensen zijn onze richtlijn. De designer die jouw project opvolgt, zal er voor je zijn tot de laatste stap van het project, en zelfs daarna. Aarzel dus niet: wij zijn er voor jou. Het is een project dat werkelijkheid wordt in nauwe samenwerking met jou. Om je te helpen jouw project op te volgen en contact op te nemen met je keukenadviseur, nodigt ixina je uit in te loggen op je persoonlijke ruimte.

Klanten delen hun ervaring

Bij IXINA willen we maar één ding: dat jij tevreden bent.De mening van onze klanten is enorm belangrijk.Het is de kwaliteitsbelofte van onze volledig uitgeruste keukens en van onze service.

 

Als je nog twijfels hebt, bekijk dan zeker de meningen, de getuigenissen en de projecten van onze klanten.Je kan ook voor-en-na-foto’s bekijken.Een beeld zegt meer dan duizend woorden!