Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Fusion

1 kleur beschikbaar

Vorige

Acier brossé

Volgende

Fusion

Opstelling met eiland

30 181 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

De look van een echte pro !

We houden van de look van geborsteld staal, die een professionele toets geeft aan de keuken. De combinatie met het Havana eiken decor brengt warmte en gezelligheid in deze keuken in industriële stijl. Met zijn complete uitrusting en connectiviteit, sluit hij aan bij de trend van vandaag om een keuken te creëren waarin je veel meer kan doen dan koken alleen.

 

Een dampkap met power !

Vaarwel dampkappen op hoofdhoogte die het plafond bedekken en het zicht belemmeren! Win aan ruimte en uitstraling met de moderne werkbladdampkap van NEFF! Zijn zuigkracht zorgt ervoor dat de lucht gelijkmatig over de kookplaat wordt geleid. Zo zie je duidelijk de uien sissen of de soep pruttelen... En als bonus verlicht het glaspaneel je kookplaat in de kleur van je keuze!

 

Van de keuken naar kantoor !

Een glazen scheidingswand is ideaal om ruimtes af te bakenen en tegelijk licht binnen te laten. Zo kan er een rustig kantoor worden gecreëerd terwijl je geniet van de keukensfeer. Met een aanpalende ruimte waar het aangenaam werken is, hoef je niet te wachten tot het einde van de lunchpauze om in alle rust weer aan het werk te gaan.

Inox waar we van houden

De Panera-S mengkraan van Blanco met handdouche en innovatief bedieningssysteem heeft een sober, elegant design. Hij voldoet aan al je eisen op het gebied van esthetiek en gebruiksgemak. Het originele design in massief inox, past perfect bij de industriële stijl van de keuken.

De rail, praktisch over de hele lijn

Een eenvoudige rail die op de juiste hoogte bevestigd is aan de spatwand, laat toe om alles aan op te hangen wat nuttig kan zijn! Geen rommel meer op het werkblad met potten voor keukengerei. Nu kan je alles wat je nodig hebt binnen handbereik houden. Pannenlappen, pollepels of messen... pas de opbergruimte aan naar je wensen en behoeften.

Koelkast, vertel me alles !

Bekijk de inhoud van je koelkast, waar je ook bent. Plan recepten, deel memo's, takenlijsten en activiteitenschema's en geef je foto’s weer op het Family Hub™-scherm. Met deze geconnecteerde koelkast kan dit allemaal tegelijk! Vergeet magneten, gekrabbelde boodschappenlijstjes, verouderde foto's ... Maak plaats voor technologie om op de hoogte te zijn van de noodzakelijke boodschappen, elkaars activiteiten, de recentste foto's en ieders favoriete recepten die je onbeperkt kunt delen!

 

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

570046

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden