Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Sava
Sava
Sava
Sava
Sava
Sava
Sava
Sava
Sava
Sava

kleuren beschikbaar

Vorige

Wit

Duifblauw

Vuursteen grijs

Ruimte grijs

Leigrijs

Currygeel

Karmijnrood

Dennengroen

Grafiet

Zwart

Volgende

Sava

Opstelling met eiland

19 638 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een vleugje platteland

Deze keuken is geïnspireerd op een Engelse cottage. Ze creëert een zachte en rustgevende sfeer met haar typische gegroefde fronten en granieten werkblad. Ze nodigt uit om achter het fornuis te gaan staan en heerlijke gebakjes te maken en die op elk moment van de dag te delen. Deze keuken is net zo charmant als functioneel. Ze heeft alles om het nuttige met het aangename te combineren.

Ga voor de retro-look

Geef je keuken een vintage accent met deze elektrotoestellen van SMEG. De kleuren en het design van de jaren '50 passen perfect bij de rustige sfeer van deze tijdloze keuken.

Een aangename pauze!

Door het centrale eiland uit te breiden met een eethoek, wordt de hele keuken functioneler en gezelliger! Nu kan je genieten van een aangename tête-à-tête of van een koffiepauze met vriendinnen!

Een goed plan!

Om het werkblad vrij te houden gaat er niets boven een opbergruimte in het centrale eiland. Een ideale en praktische oplossing voor het opbergen van het ontbijtservies of het uitstallen van decoratieve voorwerpen, het is een geweldig idee!

Een prachtige combinatie

De Livia-mengkraan van BLANCO met handdouche vormt in combinatie met zijn bijpassende zeepdispenser de perfecte combinatie van modern design met klassieke details.

Serviesgoed in volle zicht

De hangkasten met glazen deuren zetten je favoriete servies in de kijker. Tegelijkertijd kan je van de gelegenheid gebruik maken om er je mooiste voorwerpen in uit te stallen.

Slimme opbergruimte!

Denk esthetisch en praktisch aan het integreren van planken in de afzuigkap, in de continuïteit van de bovenkasten, en schuif er receptenboeken, specerijen, enz. in. ... Direct bij de hand voor dagelijks gebruik. Een mooie en kostbare ruimtebespaarder!

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

562706

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden