Label Ecovadis 2022

kleuren beschikbaar

Vorige

Zwart beton

Alpine wit

Wit

Zijde grijs

Magnolia

Volgende

Vita indus

L-vormige opstelling

8 049 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een look in beton

Een karaktervolle keuken met betondecor, in combinatie met de warmte van hout. Zwart zet de toon, van de meubels tot de koelkast, en creëert een unieke en eigentijdse sfeer. Tussen deze ruwe en natuurlijke materialen zullen al je accessoires, voorwerpen en servies tot hun recht komen!

 

Een mooie glazen scheidingswand

Een glazen scheidingswand is ideaal om ruimtes af te bakenen en tegelijk de lichtinval te vrijwaren. Hij past zich aan, aan al je wensen dankzij de vele mogelijkheden: vast, zwenkend, schuivend of als scheidingselement... aan jou de keuze!

 

Uiterst stijlvol !

De SMEG-koelkast in jaren 50-stijl is het pronkstuk en een must om jouw keuken te personaliseren. Een retro-touch die perfect past in de sfeer van je keuken en deze nog meer karakter geeft.

De oven met meer dan één pluspunt !

De Beko-oven heeft alles om jouw gerechten nog lekkerder te maken! Naast gegarandeerd succes bij het koken, verbruikt hij een minimum aan energie! Hij integreert zich perfect met de betonkleurige meubelfronten, zodat hij onopgemerkt blijft... behalve wanneer je je favoriete gerechten erin bereidt!

Legplanken met karakter

Deze open kast met houten legplanken is een harmonieuze opbergoplossing in combinatie met het werkblad in Sierra eiken decor. Ze zorgt voor een stijlvol geheel en doorbreekt het lineaire aspect van vlakke oppervlakken. Ze zet niet alleen je keukenspullen in de kijker, maar ze zorgt er ook voor dat je alles binnen handbereik hebt.

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

908341

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden