1 kleur beschikbaar

Vorige

Alpine wit

Volgende

Vita sfeer

U-vormige opstelling

9 590 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een gezellige cocon

Een knusse plek met doordachte en geoptimaliseerde oplossingen om het leven gemakkelijker en gezelliger te maken. Met haar strakke lijnen en een afwerking van hoge kwaliteit brengt ze een vleugje verfijning in je woonruimte.

*De prijs is inclusief de huidige promotie.

Referentieprijs: €11 318

*6 elektrotoestellen cadeau: 
Aanbieding geldig van 01/03/2023 tot 31/03/2023 bij aankoop van een uitgeruste keuken.
(1) Tot 6 elektrotoestellen cadeau uit de deelnemende merken (AEG, BEKO, BOSCH, PELGRIM, SIEMENS, SMEG, WHIRLPOOL, ZANUSSI) vanaf een aankoop van €2.850 aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing) volgens het volgende barema: een gratis oven vanaf een aankoop van € 2. 850 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat gratis vanaf een aankoop van € 4300 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap gratis vanaf een aankoop van € 6.300 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap + een vaatwasmachine gratis vanaf een aankoop van € 8.600 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap + een vaatwasmachine + een koelkast gratis vanaf een aankoop van € 11.500 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing); een oven + een kookplaat + een dampkap + een vaatwasmachine + een koelkast + een microgolfoven gratis vanaf een aankoop van € 14.350 excl. btw aan keukenmeubelen (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, decoratie, muurplank, levering en plaatsing).
(2) Vanaf € 500 excl. btw aan keukenmeubelen.
(3) Tot 5 jaar garantie voor de elektrotoestellen die vermeld staan in de huidige offerte, als volgt: wettelijke garantie van 2 jaar verlengd met 3 jaar extra garantie. Zie voorwaarden en tarieven in de winkel. De deelnemende referenties kunnen veranderen in functie van de beschikbaarheid en zolang de voorraad strekt bij de leveranciers. De deelnemende referenties zijn te bekijken in de winkel. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere promoties. Meer informatie in je ixina-winkel of op ixina.be

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

908212

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden