IXINA Keukens

IXINA keukens heeft een uitgebreid gamma keukens, van cottage tot greeploze moderne keukens. Voor ieder wat wils, binnen elk budget.

Ontdek onze keukens
foto_klein-sq-homepage

Ontwerp je keuken in 3D

Heb jij het talent van een architect? En wil je graag jouw droomkeuken al eens zelf uittekenen? Ga dan gerust aan de slag met de IXINA 3D Tool! Deze gratis tool is handig in gebruik en geeft je alvast een eerste prijsindicatie.

Teken jouw keuken in 3D
home-locator

Bezoek onze winkels

We hebben meer dan 50 winkels, dus er is altijd een in jouw buurt. Kom gerust langs, onze 550 adviseurs staan voor je klaar. Voer je woonplaats in om een winkel te zoeken:

keukenkast-uilnisbak

Over uw keuken is nagedacht

Met onze tips en advies maakt u uw keuken zo functioneel mogelijk. Volgens uw wensen, behoeften en gewoontes. En daar gaan we ver in, tot een nieuwe keukenconfiguratie als het moet. Want we willen dat u zich perfect thuis voelt in uw keuken.

Ontdek onze tips en advies
Unknown

Wij houden van keukens. En van de natuur.

IXINA doet aan duurzame ontwikkeling. Wij planten 18 bomen voor elke geplaatste keuken. Zo compenseren we de voetafdruk van onze keukens. Wij kiezen enkel voor winkeluitrusting, partners en elektro die de natuur ook respecteren. Maar zonder aan comfort, kwaliteit of efficiëntie in te boeten.

> Meer weten
IXINA solden

Tot 100% korting op uw elektro!

Kom in juli langs in een IXINA winkel en profiteer van kortingen tot 100% op jouw elektro!
Nog beter dan solden...

> IXINA Keukenfestival


Teaser-expokeuken

EXPOKEUKENS aan interessante prijzen

Meer dan 150 verschillende expokeukens!
Uw keuken al vanaf €2.300!

Wees er snel bij!

> Ontdek de expokeukens


Teaser-oven

Welke oven kies jij?

Een compacte oven van 45cm, een stoomoven, een multifunctionele oven, een pyrolyse oven...
Welk type oven kies jij? 

> Type ovens


Teaser-dampkap-nl

Een dampkap zonder afvoer

Een dampkap zonder afvoer, bestaat dat wel? Natuurlijk! Een afvoer is helemaal geen vereiste. Voor bepaalde keukeninrichtingen is het zelfs handiger. Maar hoe werkt zo’n dampkap en wat zijn de voordelen ervan? En zijn er ook nadelen aan verbonden? Hier kom je er alles over te weten!

> Dampkap zonder afvoer


Teaser-planjekeuken-powerport

Een powerport in de keuken

Heb jij het ook zo gehad met de vele verlengsnoeren in huis? Dankzij een powerport hoef je je geen zorgen te maken over te weinig stopcontacten in de keuken. Ideaal voor op het keukeneiland!

> Ontdek er meer over