IXINA Keukens

IXINA keukens heeft een uitgebreid gamma keukens, van cottage tot greeploze moderne keukens. Voor ieder wat wils, binnen elk budget.

Ontdek onze keukens
foto_klein-sq-homepage

Ontwerp je keuken in 3D

Heb jij het talent van een architect? En wil je graag jouw droomkeuken al eens zelf uittekenen? Ga dan gerust aan de slag met de IXINA 3D Tool! Deze gratis tool is handig in gebruik en geeft je alvast een eerste prijsindicatie.

Teken jouw keuken in 3D
home-locator

Bezoek onze winkels

We hebben meer dan 50 winkels, dus er is altijd een in jouw buurt. Kom gerust langs, onze 550 adviseurs staan voor je klaar. Voer je woonplaats in om een winkel te zoeken:

keukenkast-uilnisbak

Over uw keuken is nagedacht

Met onze tips en advies maakt u uw keuken zo functioneel mogelijk. Volgens uw wensen, behoeften en gewoontes. En daar gaan we ver in, tot een nieuwe keukenconfiguratie als het moet. Want we willen dat u zich perfect thuis voelt in uw keuken.

Ontdek onze tips en advies
Unknown

Wij houden van keukens. En van de natuur.

IXINA doet aan duurzame ontwikkeling. Wij planten 18 bomen voor elke geplaatste keuken. Zo compenseren we de voetafdruk van onze keukens. Wij kiezen enkel voor winkeluitrusting, partners en elektro die de natuur ook respecteren. Maar zonder aan comfort, kwaliteit of efficiëntie in te boeten.

> Meer weten
Teaser-mei-nl

Onze keukens van €2.000 tot €20.000

Op zoek naar jouw droomkeuken? Bij IXINA ontwerpen we de mooiste keuken voor jou, of dit nu voor €2.000 of €20.000 is!

> Wat kost jouw droomkeuken?


Teaser-Blog-kleinekeuken-nl

In de kijker: de kleine keuken

Hoe richt je een keuken in die moet passen binnen een beperkte oppervlakte en tóch alle comfort in huis heeft? Wij lichten een tipje van de sluier en laten je kennismaken met enkele slimme oplossingen. 

> Lees er meer over


Teaser-expokeuken

Toonzaalkeukens te koop

Ontdek onze toonzaalkeukens aan interessante prijzen!
> Ontdek ze hier