Stevige voordelen op speciale werkbladen ! - Ixina
1440x300_NL

Stevige voordelen op speciale werkbladen !

April is koopjesmaand bij IXINA. Tijd dus voor een nieuw werkblad in uw keuken! Composiet, Dekton, graniet, massief hout … De helft van de Belgen kiest voor een speciaal werkblad in hun vernieuwde ideale keuken. Want net die persoonlijke final touch werkt uw keuken in stijl af. En omdat een werkblad de uitstraling van een keuken bepaalt, biedt IXINA deze maand gunstige voorwaarden op al zijn speciale werkbladen.

Maak een afspraak in uw IXINA-winkel voor een vrijblijvende offerte op maat met uw ideale keuken in 3D!

Wat is het verschil tussen deze werkbladen?LAMINAAT

Ziet u uw keuken het liefst in laminaat? Dit materiaal biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: gemakkelijk te onderhouden, robuust en verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals hout, roestvrij staal, marmer of beton!
NATUURSTEEN

Hebt u liever iets natuurlijkers, zoals graniet? Dit 100 % natuurlijke en tijdloze materiaal is uiterst sterk en bestand tegen schokken en slijtage.
DEKTON

Hebt u eerder een oogje op ons revolutionaire materiaal Dekton? Dat wordt vervaardigd onder extreme hitte en druk. Daardoor is het werkblad beter bestand tegen hitte, krassen en vlekken. Bovendien hebt u er geen chemische schoonmaakproducten voor nodig: een eenvoudige doek met een beetje water en zeep volstaat om het werkblad er weer gloednieuw te laten uitzien.
COMPOSIET

Bent u op zoek naar een natuurlijk ogend werkblad, maar zonder de nadelen van natuursteen? Dan is het composietmateriaal Silestone® u op het lijf geschreven. Een werkblad van composietmateriaal is bestand tegen krassen en vlekken, maar is ook eenvoudig te onderhouden. Dat is erg belangrijk in een keuken, waar het werkblad dagelijks op de proef wordt gesteld.
MASSIEF HOUT

Bent u een voorstander van massief hout, het edele materiaal bij uitstek? Dit elegante en warme materiaal is bovendien milieuvriendelijk en behoudt zijn mooie uitstraling.
Uw keuken, uw stijl

De keukens van IXINA zet u eenvoudig volledig naar uw hand. Dankzij de vele opties is er bovendien keuze in overvloed voor een klein én een groot budget. Geef uw keuken uw persoonlijke toets, zodat u er terecht trots op kunt zijn.


Ontdek hieronder onze actie:


VITA – GELAMINEERD werkblad – € 3.999*

Deze mooie en praktische keuken is eenvoudig, maar erg gezellig. Heerlijk om uw gasten te plezieren … en uw smaakpapillen te verwennen.

De prijs van deze keuken is gebaseerd op een werkblad van laminaat. De keuken is ook verkrijgbaar met andere soorten werkbladen:

  • Silestone Classic White (2 cm) – € 4.515
  • Graniet (3 cm) – € 4.890
  • Dekton Sirius (2 cm) – € 5.125
  • Hout (4 cm) – € 5.320


MODANO – GELAMINEERD werkblad – € 6.399*

Deze uitgepuurde, compacte en bijzonder functionele keuken met extra grote opbergkasten ziet er stijlvol uit. U laat geen enkel plekje onbenut én kokkerelt in een erg smaakvolle ruimte.

De prijs van deze keuken is gebaseerd op een werkblad van laminaat. De keuken is ook verkrijgbaar met andere soorten werkbladen:

  • Silestone Classic White (2 cm) - € 6.679
  • Graniet (3 cm) - € 6.989
  • Hout (4 cm) - € 7.165
  • Dekton Sirius (2 cm) – € 7.205

*Prijs geldig bij aankoop van deze uitgeruste keuken met 4 toestellen van hetzelfde merk. Meer informatie in uw winkel.