1 3 4 7 4 4 9

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

Ondersteuning bij elke fase van je project

 • 1 . Ik verkies een model

  Ontdek verschillende keukenstijlen, collecties en inspiratie op onze website, onze catalogus of onze sociale media en laat je verleiden door de keuken van je dromen!

  Ik raadpleeg de modellen
 • 2. Ik bereid mijn project voor

  Vertel nog voor je afspraak alles al aan je adviseur: je leefgewoontes, je verlangens, je wildste dromen! Hij of zij zal je begeleiden, want samen staan we sterker!

  Ik maak mijn persoonlijke ruimte aan
 • 3. Ik maak een afspraak

  Heb je een duidelijk afgelijnd idee? Krijgt jouw project vorm? Maak een afspraak online of bij het maken van je persoonlijke ruimte, jij bent de baas! 3D-plan en gratis prijsofferte vanaf de eerste afspraak.

  Ik maak een afspraak
 • 4. Een expert aan mijn zijde

  Een toegewijde adviseur zal je helpen met jouw keukenproject. Je kan de voortgang van je keukenproject in real time volgen in je persoonlijke ruimte. Belangrijke data, documenten, offerte en plannen: je vindt er werkelijk alles terug!

  Ik maak een afspraak
 • 5. Mijn keuken is klaar

  Levering op de dag en het tijdstip dat is afgesproken. Voor de plaatsing kies jij of je zelf de handen uit de mouwen steekt of ons aan de slag wil zetten.

  Ik open mijn persoonlijke ruimte
 • 6. Tijd om te genieten

  Al wat je nu nog hoeft te doen, is genieten van je gloednieuwe keuken! Sluit je aan bij de ixina-familie op onze sociale media en geniet het hele jaar door van onze tips of deel er jouw keuken.

  De ixina-community

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften

 

Een menselijk en ondernemend avontuur, met de nodige begeleiding, prestaties, naambekendheid en een rendabel businessmodel!

Verkopers, ontwerpers, winkeldirecteurs ... Overal in België werft ixina aan en bieden we reële kansen binnen een krachtige groep, maar ook binnen een team op mensenmaat.