Woonkamer op maat, onze oplossing voor inrichting

Woonkamer op maat, onze oplossing voor inrichting

 

Droom je van een woonkamer op maat die jouw stijl weerspiegelt en perfect in je leefruimte past? Wij stellen onze ixina-expertise tot je beschikking voor een op maat gemaakte woonkamer die aan al je behoeften en wensen voldoet.

Ontdek de essentiële elementen voor de inrichting van je woonkamer en maak gebruik van onze handige tips voor een harmonieuze balans tussen je woonkamer en de keuken, het centrale punt van het gezinsleven.

Onze op maat gemaakte woonkamermeubelcreaties

Bij ixina vind je een volledige reeks op maat gemaakte woonkamermeubels met dezelfde kwaliteit en diversiteit als ons assortiment van uitgeruste keukens. Stel je een stijlvol en elegant salontafel voor die perfect past bij de stijl van je keuken, of een tv-meubel dat je woonkamer moderner maakt. Al onze creaties zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en jouw persoonlijke stijl te weerspiegelen.

Ontdek hieronder een selectie van de aangeboden modellen om je een beter idee te geven. We tonen je bovendien hoe je deze elementen het beste kunt personaliseren om ze perfect bij jouw eigen levensstijl te laten passen.

Basisprincipes voor de inrichting van een woonkamer

Bij het inrichten van je woonkamer op maat is het essentieel om rekening te houden met verschillende essentiële elementen. Evalueer eerst nauwgezet jee beschikbare ruimte en beslis of je woonkamer open zal zijn naar de keuken of gesloten. Harmonie tussen de twee ruimtes is essentieel om een samenhangende sfeer te creëren waarin je je zowel in de keuken als in de woonkamer prettig voelt. Het inrichten van een op maat gemaakte woonkamer draait niet alleen rond esthetiek, maar ook rond de functionaliteit en vloeiende beweging in de algehele ruimte. Denk ook aan het licht in je woonkamer. Een goed gebruik van verlichting kan de sfeer van je kamer volledig veranderen; kies verlichtingsoplossingen die je op maat gemaakte meubels accentueren terwijl ze een warme sfeer creëren.

Personaliseer je woonkamer tot slot met materialen en kleuren die passen bij je stijlvoorkeuren: eigentijds, natuurlijk, industrieel of vintage. Personalisatie is een van de belangrijkste kenmerken om een ruimte te creëren die echt bij je past.

Ergonomieregels om te onthouden

Ergonomie is essentieel voor een comfortabele en functionele woonkamer. Deze regels volg je best op:

  • De zithoogte moet meer dan 40 cm boven de grond liggen voor optimaal comfort.

  • De televisie moet op meer dan 100 cm van de grond worden geplaatst; zorg ervoor dat je blik gecentreerd is op het scherm.

  • Afhankelijk van de grootte van het scherm, behoud je minstens 2,5 meter afstand tussen je zitplaats en het scherm.

  • Kies altijd een tv-meubel dat breder is dan de televisie voor een gebalanceerde esthetiek.

Onze begeleiding bij de inrichting van de woonkamer

Bij ixina weten we dat het inrichten van je op maat gemaakte woonkamer een belangrijk project is. Daarom bieden we je persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Maak een afspraak met ons team van ontwerpers om samen je interieurproject te concretiseren en te verfijnen op basis van onze expertise. Bovendien helpen we je in alle transparantie en van bij het begin van je project met het vastleggen van een budget dat past bij jouw behoeften en middelen.

Waarom je woonkamer inrichten met ixina en niet een ander merk?

Natuurlijk kunnen we hier de ervaring van ixina op het gebied van uitgeruste keukens benadrukken, die onze ijzersterke reputatie heeft gemaakt. Maar naast die bijna vijftigjarige expertise, hebben we nog heel wat andere troeven:

  • De vergaande personalisatie van onze meubels laat je toe een volledig op maat gemaakte woonkamer te creëren.

  • Door je woonkamer af te stemmen op je keuken, krijg je een premium en samenhangende uitstraling.

  • Ons installatie- en bezorgproces is eenvoudig en efficiënt.

  • Omdat we weten hoe essentieel opbergruimte is, bieden we slimme oplossingen, zoals buffetten.

  • Een enkele gesprekspartner begeleidt je gedurende je hele project, van A tot Z.

  • Onze meubels worden in Duitsland vervaardigd, wat garant staat voor kwaliteit.

 

Door te kiezen voor ixina voor je op maat gemaakte woonkamer, kies je voor een efficiënte, gepersonaliseerde en kwalitatieve oplossing, ondersteund door onze expertise in keukens. Twijfel je nog? Maak nu een afspraak zodat ons team al je vragen kan beantwoorden voordat je begint met het creëren van je op maat gemaakte woonkamer.

Ontdek ook onze begeleiding bij de inrichting van je op maat gemaakte eetkamer en je op maat gemaakte badkamermeubels.

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften