Online catalogus aanvragen LM

De aankoop van een keuken is een belangrijk moment. Ik neem de tijd om goed te kiezen door de IXINA-catalogus te raadplegen.

Gratis en vrijblijvend

* verplichte informatie

Titel

De gegevens die verzameld worden aan de hand van bovenstaand formulier maken het voorwerp uit van geautomatiseerde gegevensverwerking onder de verantwoordelijkheid van de vennootschap ixina Belgium (BE 0408.051.756) voor de merknaam ixina Belgium (hierna “de Merknaam” genoemd). Aan de hand van deze gegevens kan de Merknaam u per e-mail een catalogus en informatie over haar producten bezorgen, en contact opnemen om uw project te bespreken. Uw gegevens maken tevens het voorwerp uit van een verdere verwerking voor statistische doeleinden. Gegevens met een * zijn verplicht opdat de Merknaam haar catalogus en aanbiedingen zou kunnen versturen, en contact kan opnemen voor de begeleiding van uw project. Als dergelijke verplichte gegevens ontbreken, kan de catalogus- en begeleidingsaanvraag niet gevalideerd worden. De verzamelde gegevens zijn bestemd voor de interne dienst van de Merknaam die belast is met klantenrelaties. Ze worden doorgegeven aan onderaannemers en de moedervennootschap van de Merknaam. Ze worden tevens doorgegeven aan de franchisenemer van de Merknaam die in bovenstaand formulier werd aangeduid (hierna „de Winkel” genoemd). Conform de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 („AVG”), beschikt u over het recht op inzage, rectificatie, wissing, beperking van verwerking, overdraagbaarheid, bezwaar en verwijdering van uw persoonsgegevens. In geval van vragen over dit onderwerp of om uw rechten uit te oefenen, kan u per e-mail contact opnemen met de verwerkingsverantwoordelijke op het adres avg@remove-this.ixina.remove-this.be. U beschikt, volgens artikel 77 van de AVG, tevens over het recht om klacht neer te leggen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u van mening bent dat uw rechten niet worden gerespecteerd (contact@remove-this.apd-gba.remove-this.be; +32 (0)2 274 48 00).

DE KEUKENS VAN ONZE KLANTEN #IXINAMOMENT

Onze adviseurs

Al onze consultants zijn opgeleid in interieurontwerp en staan tot uw beschikking om uw project te begrijpen en u de beste oplossing voor uw budget aan te bieden.