David Martin vervoegt de ixina-familieDit jaar verwelkomen we een gerenommeerde chef in de ixina-familie: David Martin. Deze Franse chef werd al lang geleden door België in de armen gesloten. De liefde bracht hem naar ons land, waar hij twee Michelin-sterren kreeg opgespeld als chef van het beroemde restaurant La Paix** in Anderlecht. In 2019 werd hij bovendien verkozen tot chef van het jaar door de Gault&Millau-gids. En dit jaar koos hij ixina om zijn nieuwe keuken te creëren.Waarom ixina?

Verenigd in onze passie voor de keuken, stelde David Martin ons voor de uitdaging: een keuken met buitengewone afmetingen ontwerpen die dienst zal doen als opnamelocatie voor zijn tv-programma Martin Bonheur en om exclusieve VIP-evenementen te organiseren. Deze keuken, ongetwijfeld een van de meest imposante van ons merk, moest niet minder dan 7 ovens bevatten, twee kookplaten, 14 meter werkblad, en dat allemaal in een hypermoduleerbare Japanse stijl. Die uitdaging konden we toch niet weigeren?Ontdek het project

Ontdek in avant-première de nieuwe opnamelocatie van het tv-programma Martin Bonheur. De door ixina ontworpen keuken zal uiteraard het kroonstuk zijn in het decor van volgende uitzendingen van chef David Martin, maar zal veel meer zijn dan dat. In de keuken zullen immers ook uiteenlopende VIP-evenementen plaatsvinden, en men zal ze kunnen reserveren voor privé-evenementen!

Laat je inspireren

Ontdek de recepten uit het tv-programma Martin Bonheur, en bekijk de keuken uit de opnames vanuit alle hoeken!