Garanties

ixina heeft meer dan 50 jaar ervaring in volledig uitgeruste keukens. In al die jaren hebben we de grenzen van de keukenmarkt telkens opnieuw verlegd door voortdurend te innoveren. Die jarenlange expertise stellen we tot jouw beschikking aan de hand van een ruime keuze aan uitgeruste keukens, die even mooi als functioneel zijn.

In 2021 hebben jullie ons verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Keukens en Badkamers. Die titel hebben we te danken aan de manier waarop we onze uitgeruste keukens aanpassen aan ieders budget. Want sinds het prille begin combineert ixina de prijzen van een gewone winkel met het advies, de service en de kwaliteit van een specialist.

Transparantie en gemoedsrust

Bij ixina ben je altijd zeker van je gemoedsrust dankzij de Serenity-garantie*: een garantie van 10 jaar op de meubels van je keuken.

En de elektrotoestellen? Ook daar gaan we verder dan de wettelijke garantie met onze garantieverlenging.

Kwaliteit en expertise

Ongeacht het merk van je elektrische huishoudtoestellen geniet je na afloop van jouw twee (2) jaar wettelijke conformiteitsgarantie nog een uitgebreide garantie van drie (3) jaar, conform de voorwaarden van het merk van je toestel.

Wat houdt jouw uitgebreide garantie in ?

Deze garantieverlenging dekt de herstelling en/of vervanging van onderdelen, inclusief werkuren. Meer informatie over uitgebreide garanties voor elektrische huishoudtoestellen vind je in het informatieblad hier.