Garanties

IXINA België werd in 1971 opgericht en heeft meer dan 50 jaar ervaring op het vlak van volledig uitgeruste keukens.
We garanderen de prijzen van een gewone winkel met het advies en de service van een specialist.

IXINA is erin geslaagd continu te blijven innoveren en de codes van de markt te doorbreken.

We hebben een ruim aanbod keukens op maat die mooi én functioneel zijn. Er is voor elk wat wils: voor elke smaak, voor elk budget, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Transparantie en gemoedsrust

Meubels en elektrotoestellen:

IXINA garandeert je gemoedsrust. Bij IXINA heb je recht op de Serenity-garantie*.

Een naam die we niet gestolen hebben want deze garantie biedt je de gemoedsrust van 10 jaar garantie op de meubels van je keuken.

En ook voor elektrotoestellen kan je op ons rekenen. Wij kiezen voor de lange termijn. Net zoals jou, en samen met jou. Want naast wettelijke garanties gaat het ook om loyaliteit.Voor, tijdens en na je aankoop.

Kwaliteit en expertise

Verleng je gemoedsrust! (add extra blank line) Alle elektrotoestellen: 2 jaar fabrieksgarantie op alle toestellen met de mogelijkheid die te verlengen tot 5 jaar. 

IXINA biedt je de mogelijkheid de garantie op alle elektrotoestellen, ongeacht het merk, uit te breiden tot 5 jaar met een garantieverlenging.

Dit dekt de werkuren en de vervanging van defecte onderdelen. Als het toestel niet hersteld kan worden, wordt het onder bepaalde voorwaarden ook vervangen. Zo kan jij jarenlang in alle gemoedsrust je elektrotoestellen gebruiken*.