Garanties

ixina heeft meer dan 50 jaar ervaring in volledig uitgeruste keukens. In al die jaren hebben we de grenzen van de keukenmarkt telkens opnieuw verlegd door voortdurend te innoveren. Die jarenlange expertise stellen we tot jouw beschikking aan de hand van een ruime keuze aan uitgeruste keukens, die even mooi als functioneel zijn.

In 2020 hebben jullie ons verkozen tot Beste Winkelketen in de categorie Keukens. Die titel hebben we te danken aan de manier waarop we onze uitgeruste keukens aanpassen aan ieders budget. Want sinds het prille begin combineert ixina de prijzen van een gewone winkel met het advies, de service en de kwaliteit van een specialist.

Transparantie en gemoedsrust

Bijixina ben je altijd zeker van je gemoedsrust dankzij de Serenity-garantie*: een garantie van 10 jaarop de meubels van je keuken.

En de elektrotoestellen? Ook daar gaan we verder dan de wettelijke garantie met onze garantieverlenging.

Kwaliteit en expertise

Welk merk elektrotoestellen je ook kiest, je kan de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar altijd uitbreiden tot 5 jaar met onze garantieverlenging.

Wat houdt deze garantieverlenging juist in?

Deze garantieverlenging dekt alle werkuren en de vervanging van defecte onderdelen. En als we je toestel niet kunnen herstellen, dan vervangen we het onder bepaalde voorwaarden. Zo kan jij jarenlang in alle gemoedsrust je elektrotoestellen gebruiken*.