Onze Ambassadeurs

Onze klanten vertellen hun verhaal

Ontdek de getuigenissen van onze klanten. Ze laten je elke hoek van hun keukendroom zien op video. Laat je inspireren door hun realisaties.

Ontdekken

Tweesterrenchef Filip Claeys is de nieuwe ambassadeur van ixina!

Tweesterrenchef Filip Claeys slaat de handen in elkaar met ixina. ixina en de chef-kok bouwen samen aan een intiem atelier met een dubbele functie: een eetgelegenheid, maar tegelijkertijd ook een locatie voor kookdemo’s. Daarnaast stapt Filip Claeys maar wat graag mee in het duurzaamheidsverhaal van de Belgische keukenbouwer.

ARTIKEL LEZEN

De nieuwe keuken van David Martin: voor een ‘thuis-ervaring’

Dit jaar sloot tweesterrenchef David Martin zich aan bij de ixina familie en nam de gelegenheid te baat om ons uit te dagen een keuken met ongewone afmetingen te ontwerpen, met niet minder dan 7 ovens, 2 kookplaten, 14 meter werkblad, en dat allemaal in een hypermoduleerbare Japanse stijl. Ontdek meer over zijn keuzes, zijn gevoelens en zijn plannen ten opzichte van zijn nieuwe ixina keuken.

ARTIKEL LEZEN

David Martin vervoegt de ixina-familie

Dit jaar verwelkomen we een gerenommeerde chef in de ixina-familie: David Martin. Deze Franse chef werd al lang geleden door België in de armen gesloten. De liefde bracht hem naar ons land, waar hij twee Michelin-sterren kreeg opgespeld als chef van het beroemde restaurant La Paix** in Anderlecht. In 2019 werd hij bovendien verkozen tot chef van het jaar door de Gault&Millau-gids. En dit jaar koos hij ixina om zijn nieuwe keuken te creëren.

ARTIKEL LEZEN