Stap 1 van je keukenproject: Vind het idee van je dromen

Vooraleer je met de werken begint, doe je er goed aan na te denken over de onmisbare elementen van je project. Je keuken moet op jou lijken en jouw stijl helemaal weerspiegelen. Als je moeilijk vindt wat je nodig hebt, geen paniek: IXINA is er voor jou. Ontdek al onze trendtips.

Minimalisme

Een Strakke keuken, is dat iets voor jou? Eenvoudig maar toch elegant: dat is wat deze minimalistische sfeer het beste omschrijft. Niets staat in de weg, de elektrotoestellen zijn verborgen, de opbergruimte perfect geïntegreerd en de kleuren zijn simpel en modern! 

 

Om je een idee te geven: kijk eens naar de keukens Zana, Ciera, of ook Modena

Een natuurlijke stijl

Heb je eerder een keuken voor ogen die authentiek en gezellig is? Kies dan voor een natuurlijke sfeer! Ruwe materialen als hout of eik zijn eenvoudige en sterke materialen die een warme ruimte creëren waar je gasten kunt ontvangen. 

 

Om je een idee te geven: ontdek onze keukens Clara Hout, Clara Beton en  Bahia.

Scandinavische invloed

Houten meubels en witte muurverf voor een zacht en elegant interieur klinken jou als muziek in de oren? Een unieke mix waar traditioneel en hedendaags hand in hand gaan. Een gezellige sfeer en hygge-decoratie: perfect voor je volledig uitgeruste keuken. 

 

Om je een idee te geven: ontdek onze keukens  SuèdeTrend en Roda.

De industriële stijl

Ben je graag mee met de nieuwste trends? Dan is deze stijl je op het lijf geschreven! Glasconstructies, een centraal eiland, ruwe materialen, industriële hanglampen: we hebben aan alles gedacht. Voor een zeer modernistische sfeer, zoals in een loft. 

 

Om je een idee te geven: ontdek onze keukens Majano en Vogue.

Art deco-stijl

 

Een sfeer voor durvers. Je schrikt niet terug voor kleuren, design en decoratie? Durf deze stijl dan aan en creëer een keuken waar originaliteit en goed humeur de dienst uitmaken. 

 

Om je een idee te geven: de keukens  Moda Color Concept en Mana.

Onze tips

Om de ideale stijl voor je volledig uitgeruste keuken te bepalen, ben jij je beste adviseur. Deze stap vraagt veel nieuwsgierigheid. Laat je leiden door je wensen.

 

  • Wanneer je bij vrienden, familie of in een catalogus iets ziet wat je mooi vindt, schrijf het dan op!
  • Vrijgezel, getrouwd, een groot gezin? Breng je behoeften in kaart want de keuzes voor je volledig uitgeruste keuken hangen ook af van je situatie. Wil je een functioneel geheel? Elegant? Modern? Vertel het ons.
  • Bezoek al onze sociale netwerksites om inspiratie op te doen. IXINA België is aanwezig op Facebook, Pinterest, Instagram en YouTube. Je kan ook onze rubriek bezoeken om bij te blijven met de nieuwste trends. Nog meer inspiratie? Die vind je in onze IXINA-catalogus met alle keukens voor 2019 en alle stijlen.