Stap 2 van je keukenproject: de afmetingen en gegevens voor je dossier

Heb je de sfeer en inrichting van je dromen gevonden? Breng je wensen tot leven en maak een afspraak in een van onze IXINA-winkels. Dit is een belangrijke stap waarmee je keuken op maat echt vorm begint te krijgen. Door je afspraak goed voor te bereiden kunnen wij je het beste van onze expertise geven. Laat ons samen een plan op maat maken dat beantwoordt aan jouw verwachtingen. Dat vraagt tijd: beschrijf alles wat je nodig hebt voor je volledig uitgeruste keuken. Hier zijn alvast enkele tips:

3 Onmisbare gegevens

Om je zo goed mogelijk te helpen bij de realisatie van je project en het concretiseren van je idee, hebben wij bepaalde gegevens van je nodig:

- De afmetingen van je keuken (lengte, breedte, hoogte)

- De afmetingen en positie van de deuren en vensters

Naast deze onmisbare informatie is het ook goed al wat technische info over je keuken te verzamelen: de water-, gas- en elektriciteitstoevoer, de plaats van je dampkap, kunnen deze elementen worden verplaatst, etc.

 

Aarzel niet om enkele foto’s aan je dossier toe te voegen. Zo kunnen wij je nog beter helpen. Op die manier krijgen we namelijk een idee van de ruimte en de samenstelling van de keuken.

Creatie van een persoonlijke ruimte

Om je te helpen bij de voorbereiding en de opvolging van je project, biedt ixina je een intuïtieve en praktische persoonlijke ruimte. Hiermee kan je onder andere een afspraak maken met je keukenadviseur, contact met ons opnemen als je vragen hebt over je project, onze aanbiedingen en de fasen van je project wijzigen.

3D-software om thuis aan de slag te gaan

Wil je nog concreter te werk gaan om je volledig uitgeruste keuken te ontwerpen? IXINA heef took een 3D-tool ontwikkeld. Hiermee kan je jouw project creëren en vormgeven.

 

Je kan in deze tool de sfeer van je keuken, de opstelling en alle technische en praktische kenmerken definiëren. Laat de software zijn werk doen en daarna zie je alle mogelijke configuraties voor jouw ruimte. Je kan je project dus al visualiseren alvorens je een afspraak hebt gemaakt en ons hebt ontmoet.