Stap 5 van je keukenproject: de installatie van je droomkeuken

Het is zover! Je keuken is klaar, je droom wordt werkelijkheid! De dag van de installatie. Een delicaat moment dat je niet mag onderschatten, want de coherentie van je project hangt af van minutieus werk en opperste concentratie. Maar uiteraard laat de designer je niet in de steek! Je hebt twee mogelijkheden:
- je doet de installatie zelf
- je laat het uitvoeren door een expert
Geen paniek: in beide gevallen volgt onze adviseur jou op om zo een onberispelijke service te garanderen.

Vertrouw op IXINA

Als je de keuken wilt laten installeren door een professional, vertrouw dan op ons en laat je begeleiden. Onze installateurs zijn specialisten en je geniet van al hun knowhow. IXINA werkt met een kwaliteitscharter dat door al onze professionele installateurs is ondertekend. Dat wil zeggen dat we overtuigd zijn van hun efficiëntie en de kwaliteit van hun werk. Een tegenslag? Vragen? Onze installateurs beantwoorden je vragen en stellen je de ideale oplossing voor. 

Aarzel niet om verbinding te maken met je persoonlijke ruimte om de stappen van je project te volgen. Je vindt er de datum van levering in de winkel, bij je thuis en de datum van installatie.

Je wil de keuken zelf installeren

Heb je beslist je volledig uitgeruste keuken zelf te installeren?

 

IXINA geeft je kostbare tips. We willen je helpen bij deze uitdaging. Het gepersonaliseerde advies waarvan je al van bij het begin van je project geniet, zet zich verder.