Stap 3 van je keukenproject: afspraak in onze IXINA-winkels

Nu je een preciezer idee van je stijl en de technische aspecten van je ruimte hebt, moet je enkel nog een afspraak maken in een van onze IXINA-winkels. Onze adviseurs zijn er om naar jou te luistern, jou vooruit te helpen en je toekomstige keuken vorm te geven. En vergeet niet dat je ook een afspraak kan maken, vragen kan stellen en je project op je persoonlijke ruimte kan volgen !

Nu je een preciezer idee van je stijl en de technische aspecten van je ruimte hebt, moet je enkel nog een afspraak maken in een van onze IXINA-winkels. Onze adviseurs zijn er om naar jou te luistern, jou vooruit te helpen en je toekomstige keuken vorm te geven.
En vergeet niet dat je ook een afspraak kan maken, vragen kan stellen en je project op je persoonlijke ruimte kan volgen !

Het onthaal

De eerste afspraak is een bijzonder moment. Hier vertel je ons meer over jouw behoeften. Naar onze winkel komen is dus een belangrijke stap.

 

Het is de start, het moment waarop je de materialen ontdekt. Een van onze adviseurs verwelkomt je en zal je project verder opvolgen. Hij zal alle nodige vragen stellen om jouw project beter te begrijpen en jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Het advies

Tijdens je afspraak bij één van onze adviseurs, zal er rekening worden gehouden met al jouw wensen en zullen de meest geschikte oplossingen worden voorgesteld.

 

Dankzij zijn opleiding en ruime ervaring kan onze adviseur al je verwachtingen inlossen. Hij zal ook met heel wat voorstellen komen. Opbergruimte, elektrotoestellen, materialen … : er moet aan alles gedacht worden en onze experts zijn er om jou te helpen. Hun doel is jouw project concreet te maken.

De keukenelementen ontdekken

Naast je persoonlijke gesprek met onze adviseur, is deze eerste afspraak ook belangrijk om de verschillende keukenelementen te ontdekken. Je kan onze keukens in de showroom bekijken, aanraken, ontdekken.

 

Maak kennis met al onze verschillende materialen, kleuren, soorten verlichting … Maak van dit moment gebruik om je toekomstige project te voelen en te vervolledigen. 

Het project krijgt vorm

Na deze ontmoeting in onze IXINA-winkel zal het idee van je toekomstige keuken concreet worden. Onder begeleiding van een expert zal je project op maat van jouw wensen en behoeften al goed gevorderd zijn.

 

Waag dus de sprong ! IXINA heeft meer dan 50 winkels in heel België. Je kan een afspraak maken via ons online formulier. Ons een bezoekje brengen is dus kinderspel.Zodra je de vraag voor een afspraak hebt verstuurd, neemt IXINA binnen de 12 uur contact met je op om een afspraak vast te leggen (tijdens de openingsuren).

 

Tot snel in één van onze winkels!