Het inrichten van de woonkamer door ixina

ixina: wanneer de ervaring van de keuken de gezelligheid van de woonkamer ontmoet

Je kent ixina als een maker van gepersonaliseerde keukens. Maar wist je dat onze expertise veel breder is? We hebben onze expertise uitgebreid naar het ontwerpen van woonkamers, zodat we kunnen voldoen aan jouw groeiende vraag naar interieurinrichting. Het is nu eenvoudig om al jouw leefruimtes te harmoniseren, met eenheid van stijl en professionele afwerking.

Een keuken kan het beste in een geheel worden geïntegreerd, in lijn met jouw gewenste stijl. Daarom hebben we ons vakgebied uitgebreid met aanvullende oplossingen en meubels voor jouw keuken, zodat je harmonie kunt creëren tussen de verschillende ruimtes.

Onze kracht? Kwalitatieve meubels, deskundig advies en vooral een breed scala aan keuzes om je te inspireren. Zo kunnen wij voldoen aan jouw wensen om jouw project zo goed mogelijk te realiseren. 

Maak kennis met onze mogelijkheden om de woonkamer te creëren die past bij jouw behoefte aan comfort en esthetiek. Gewoon om je thuis goed te voelen.

Slimme combinaties voor een gepersonaliseerde woonkamer

Een interieur is een universum op zichzelf, dat zowel functioneel als esthetisch coherent moet zijn.

Voel je meteen in harmonie met jouw levensstijl. Doe dit voor jezelf natuurlijk, maar ook voor jouw vrienden, familie en gasten.

Deze inrichting combineert openheid en intimiteit dankzij een slimme verdeling van de ruimtes.

 

De woonkamer opent naar een perfect georganiseerde tv-hoek: een laag en gesloten dressoir om het gevoel van strak design te behouden en gecoördineerde opbergkasten op slimme halve hoogte.

 

Aansluitend op het gezellige gedeelte is een grote muur omgevormd tot een prachtige werkruimte. Elk detail draagt bij aan de concentratie: een verfijnd bureau, onzichtbare verbindingen, ingebouwde kasten of multifunctionele planken.

 

De combinaties zijn aanpasbaar om perfect aan te sluiten bij de indeling van jouw woonkamer.

 

Een op maat gemaakte begeleiding om jouw wensen te realiseren!

Onze expertise op het gebied van woonkamers is een troef voor onze klanten. Die kunnen rekenen op een volledige ixina-inrichting van hun leefruimte, met dezelfde ambitie voor kwaliteit en ontwerp die onze reputatie heeft opgebouwd. Onze professionals zullen je helpen jouw project te realiseren, door je in elke fase van het ontwerp te adviseren, om een eindresultaat te garanderen dat aan jouw mooiste dromen voldoet.

 

 

Het maximaliseren van ruimtes

Afhankelijk van jouw project (Bijvoorbeeld een open keuken naar de woonkamer, met of zonder kookeiland, halfopen met glaswand of gesloten...) is het nuttig om een beroep te doen op een expert op het gebied van keukens om te kunnen vertrouwen op het vakmanschap van zijn teams op het gebied van interieurinrichting.

Voor dit model was de vraag specifiek: administratieve dossiers kunnen opbergen zonder het gezellige gevoel van de woonkamer te verstoren. Het dressoirmeubel verbergt wat niet gezien hoeft te worden, terwijl open ruimtes prachtige voorwerpen of een kunstboek kunnen tentoonstellen. 

De keuze voor lichte wandplanken benadrukt de elegantie van de woonkamer, die zijn oorspronkelijke functie behoudt: ontspannen in een inspirerende ambiance.

 

Een gezellige tv-hoek

De inrichting van de tv-hoek creëert een knusse cocon en geeft de ruimte structuur.

Compacte opbergoplossingen geven de indruk van een altijd opgeruimde woonkamer.

Een uitgebreide keuze aan fronten, kleuren en zelfs handgrepen stelt je in staat om jouw meubels volgens jouw smaak en stijl in te richten.

[Translate to Dutch:] Living sur mesure prendre rendez-vous

Aarzel niet om een afspraak te maken!

Als je klaar bent om deze uitdaging aan te gaan, gaat er niets boven een persoonlijk gesprek met een expert op het gebied van interieurinrichting. Maak een afspraak met ons om de eerste stappen te zetten in jouw toekomstige woonwereld; we zijn er om naar je te luisteren, je te adviseren en je te begeleiden bij elke stap van jouw project, zodra je hebt besloten de sprong te wagen.

Een afspraak maken

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften