Kom bij ons werken

VERKOPER/ONTWERPER

Functie

Waarom zou u bij ixina werken?

Zoals onze klanten, beschouwen we u als uniek! Bij ixina gaan we u begeleiden tot aan het succes.

Als bevoorrechte gesprekspartner van uw klanten en als talentvol verkoper, moet u de klanten verwelkomen, hun behoeftes analyseren en hun droom verwezenlijken in een project.

Samen met de klant ontwerpt u het plan van zijn keuken en verschaft u een kwalitatieve dienstverlening die ons vastgelegd beleid respecteert: advies, vaste prijzen, doorzichtigheid en respect voor de klant.

U bent het enige contactpunt voor uw klant, van het ontwerp tot het plaatsen van zijn keuken.

Het profiel

We zijn op zoek naar:

  • een commercieel profiel (met of zonder ervaring in de keukensector) die zich perfect in de Nederlands en/of Frans taal uitdrukt
  • een enthousiast, ambitieus en nauwkeurig teamspeler
  • een collega die bereid is op zaterdag te werken om zo van een recuperatiedag in de week te genieten

Wat we u aanbieden:

  • een gevarieerde voltijdse baan ;
  • een grondige en doorlopende opleiding bij onze Ixina Academy, door uw netwerk coach en dankzij bezoeken bij onze verschillende leveranciers ; ;
  • een permanente steun met doorgroei mogelijkheden in een KMO
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan het jaarlijkse feest van de verkopers waar uw prestaties beloond zullen worden ;
  • Een motiverende verloning bestaande uit een vast basissalaris en commissies.

Ons integratie- en opleidingstraject geeft de mogelijkheid aan ervaren en gemotiveerde kandidaten om een nieuwe dimensie te geven aan hun beroep en snel te groeien naar het succes.

Open vacatures

- Aalst, Aartselaar, Arlon, Ath, Dendermonde, Geel, Genk, La Louvière, Hoei (volgende opening), Kuurne, Leuven, Lochristi, Luxembourg (LU), Maldegem, Montigny, Ninove, Oostende, Ouderghem, Roeselare, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Job-In-‘t-Goor (volgende opening) , Sint-Niklaas, Soignies,  Sombreffe, Tour & Taxis, Ukkel, Vilvoorde, Waregem, Wavre, Wetteren.

Kom bij ons werken

Plaatser/installateur

De functie

Wil je in optimale omstandigheden met een kwaliteitsvol product werken? Kom dan als vaste of zelfstandige plaatser/installateur van volledig uitgeruste keukens voor ons werken. Heb je een stevige ervaring en goede referenties in het monteren van volledig uitgeruste keukens? Stel je vandaag nog kandidaat! Een samenwerking met IXINA, dat is:

- een degelijk logistiek kader
- duidelijke, eenduidige tarieven
- een kwaliteitsvol product dat in de fabriek wordt samengesteld
- een partnership gericht op de lange termijn
- werken bij klanten die over hun aankoop hebben nagedacht

Open vacatures

- Arlon, Boortmeerbeek, Brugge, Dendermonde, Diest, Elsene, Grivegnée, Hasselt & Genk, Ieper, Kuurne, La Louvière, Lochristi, Lommel, Luxembourg (LU), Marche-en-Famenne, Merksem, Oostende, Nijvel, Quaregnon, Roeselare, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Niklaas, Soignies, Ukkel, Waregem, Wavre

Kom bij ons werken

Kandidatuur

Bij IXINA besteden we veel aandacht aan het menselijke aspect. Zowel in de relatie met onze klanten die we graag de beste verhouding tussen menselijk contact en prijs voorstellen, maar ook in de relatie met onze medewerkers.

Als je je kan vinden in onze waarden, kom dan bij ons werken! Er wacht je een motiverend en verrijkend avontuur. Bij IXINA komen werken, dat is ook de kans om te werken voor de FBD Group, de Europese franchiseleider, en te genieten van de kracht van het netwerk. Hou je van uitdagingen en ben je dynamisch? Kom dan mee ons succesverhaal schrijven!

Gratis en vrijblijvend

* verplichte informatie

FieldsetFieldset

Kies een winke