BLACK FRIDAY DAGEN


Laten we in contact blijven! Ondanks de nieuwe maatregelen, blijven onze winkels bereikbaar op afstand om jouw keukenproject op te starten.

De Black Friday-dagen zijn er! Niet alleen krijg je 6 gratis elektrotoestellen*, je maakt ook nog eens kans op een bon van € 2.500** voor je keuken.

Maak eindelijk je keukendroom waar ... vanuit je luie zetel! ?

Deze aanbieding is geldig t.e.m 29 november!

Maak nu een afspraak of start jouw keukenproject op afstand !


MAAK EEN AFSPRAAK

RDV-Distance
RDVALLES VOOR JOUW GEZONDHEID!

Ieders gezondheid blijft onze prioriteit, dus mag je erop rekenen dat we meer dan alle nodige gezondheidsmaatregelen hebben getroffen om je in de beste en de veiligste omstandigheden te ontvangen. We hebben aan alles gedacht om voor jou en voor je projecten te zorgen!


HEB JE VRAGEN? WIJ GEVEN JE GRAAG ANTWOORD.

Heb je vragen over de heropening van onze winkels, over een lopend project, een afspraak die je al vastlegde of wil vastleggen? Bekijk dan eerst even onze FAQ! Onze klantendienst staat ook voor je klaar. Je kan ons bereiken op 02 333 87 94 of via klantendienst@ixina.be

Ontdek onze FAQ

BEGIN TE DROMEN VA JE KEUKEN, OOK OP AFSTAND!

Verplaats je je liever niet voor je afspraak, maar wil je wel dat deze doorgaat? Wij zijn meer dan ooit beschikbaar, ook op afstand, om samen met jou je keukenproject te starten.

Meer info


ONZE NIEUWE FOLDER

Maar wat betekent de Black Friday actie bij ixina nu voor je portemonnee? In onze folder ontdek je in één oogopslag alle condities en voordelen waar je tijdens de Black Friday dagen van profiteert. Je vindt er verschillende voorbeelden van keukens waarop we onze actie hebben toegepast! Deze prijs omvat alles wat je op de foto ziet, inclusief alle aanwezige elementen in elke keuken.

Profiteer vlug van onze promoties! Een afspraak maken? Klik op een van de knoppen in onze folder.


promoRDV

DOWNLOAD ONZE FOLDER

Je kan ook onze nieuwe folder
hieronder downloaden!


MEER INSPIRATIE

Ontdek al onze keuken in de 2020 Catalogus, zal je zeker inspiratie voor jouw nieuwe keuken vinden!

Vraag onze catalogus aanIXINA VERKOZEN TOT BESTE WINKELKETEN IN BELGIË
IN DE CATEGORIE KEUKENS

ixina is zopas verkozen tot beste winkelketen van België in de categorie keukens en badkamers!

Wat een fantastisch resultaat, dankzij jullie steun en jullie overweldigend talrijke stemmen!

Alle ixina-teams zijn jullie oneindig dankbaar.

Meer dan ooit staan we voor je klaar om je bij te staan bij het realiseren van je keukendroom.

Van harte welkom!

MAAK EEN AFSPRAAK


JOUW #IXINAMOMENT

Deel jouw onvergetelijke keukenmomenten met ons via de hashtag #ixinamoment !

Ben je fier op je nieuwe keuken? Heb je foto’s van voor-en-na, van de inrichting, van leuke momenten in je ixina keuken? Deel ze met ons via de hashtag #ixinamoment op Instagram, of post ze op Facebook!

Wie weet, mischien verschijnt uw keuken binnenkort op onze website of op onze Instagram pagina...

Ontdek het #ixinamoment van onze klanten op onze pagina. Misschien doe je zo extra inspiratie op!

Volg ons op Facebook en op Instagram !

*Aanbieding geldig van 01/11/2020 tot en met 30/11/2020. Tot 6 elektrotoestellen gratis van de merken AEG, BEKO, BOSCH, PELGRIM, SIEMENS, SMEG, WHIRLPOOL, ZANUSSI en deelnemende referenties (zie hierboven) bij aankoop van meubels vanaf 2.500 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing) volgens het volgende barema: een gratis oven bij aankoop van meubels vanaf 2.500 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis gratis bij aankoop van meubels vanaf 3.750 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis + een dampkap gratis bij aankoop van meubels vanaf 5.500 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis + een dampkap + een vaatwasser gratis bij aankoop van meubels vanaf 7.500 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis + een dampkap + een vaatwasser + een koelkast gratis bij aankoop van meubels vanaf 10.000 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing); een oven + een fornuis + een dampkap + een vaatwasser + een koelkast + een microgolfoven gratis bij aankoop van meubels vanaf 12.000 € BTWi (uitgezonderd accessoires, elektrotoestellen, sanitair, levering en plaatsing). De aangegeven referenties kunnen verschillen naargelang van beschikbaarheid. Aanbieding niet cumuleerbaar.