LAST MINUTE FEESTPRIJZEN


In december, bieden wij je onze last minute feestprijzen met de plaatsing cadeau bij IXINA !*

Een volledige kamer van je woning ontwerpen of verbouwen en dit terwijl iemand anders dit voor jouw gratis doet, kan je het je voorstellen ? Onze plaatsers zijn experts die geselecteerd zijn door IXINA voor competenties en hun professionnalisme. Ieder van hun straalt de kwaliteit uit die van IXINA verwacht wordt.

Deze service wordt gratis aangeboden met onze last minute feestprijzen tem 31 december !Maak een afspraak
UITZONDERLIJKE SLUITING VAN ONZE WINKELS

Sommigen van onze winkels zijn uitzonderlijk gesloten boven de twee nationale dagen van 25/12 en van 01/01, ontdek welke hier


DOWNLOAD ONZE FOLDER

Open meteen onze nieuwe folder of download hem via de knop hieronder!


Download de folder


MEER INSPIRATIE

Ideeën nodig voor je volgende keuken ? Ontdek al onze keukens in onze catalogus 2019. Aan inspiratie geen gebrek !

Vraag onze catalogus aan


DE FEESTPRIJZEN VAN IXINA

Maar wat betekenen de "Last Minute Feestprijzen met Plaatsing Cadeau" actie bij IXINA nu voor je portemonnee? In onze folder ontdek je in één oogopslag alle condities en voordelen waar je tijdens December van profiteert. Je vindt er verschillende voorbeelden van keukens waarop we onze actie hebben toegepast! Deze prijs omvat alles wat je op de foto ziet, inclusief alle aanwezige elementen in elke keuken.

Profiteer vlug van onze promoties! Een afspraak maken? Klik op een van de knoppen in onze folder.TROTS VAN JOUW NIEUWE KEUKEN ?

Zal je zeker een IXINA keuken kiezen dankzij onze Black Friday actie ?

Deel ons jouw gezellige momenten en de decoratie die je hebt in jouw nieuwe keuken op Instagram met de hashtag #IXINAmoment !

Wie weet, mischien verschijnt uw keuken binnenkort op onze website of op onze Instagram pagina...

Volg ons op Facebook of op Instagram.* Van 2 t.e.m. 31 december 2019 is de plaatsing gratis bij aankoop van een keuken uitgerust met 4 elektrotoestellen van hetzelfde merk (deelnemende merken : AEG, Bosch, Candy, Siemens, SMEG, Whirlpool, Zanussi) met een totale waarde (meubels + elektro) van minimum 4 999 € incl. btw – plaatsing van uw keuken door uw IXINA winkel (de plaatsing wordt uitgevoerd op een voorbereide plaats). Prijzen geldig voor elke aankoop van een uitgeruste keuken tussen 02/12/2019 t.e.m 31/12/2019, met installatie ingepland in 2020. Aanbieding niet combineerbaar met andere acties. Verkoopprijs exclusief accessoires en levering.