E-mailadres informatie

De via het formulier hiervoor verzamelde gegevens kunnen digitaal worden verwerkt onder de verantwoordelijkheid van de firma IXINA (BE 408 051 756 RCS Bobigny) die het distributienetwerk IXINA beheert (hierna "het merk") De via het formulier hiervoor verzamelde gegevens kunnen digitaal worden verwerkt onder de verantwoordelijkheid van de firma 

Met deze gegevens kan het Merk een speciale persoonlijke ruimte/projectruimte aan u toekennen waar u in alle rust uw keukenproject kunt beheren en, als u het vakje “via sms” en/of “via mail” hebt aangekruist, u informatie en promoties opsturen, via de verzendingswijzen waarmee u hebt ingestemd (mail of sms. Uw gegevens zullen later ook worden gebruikt voor statistische doeleinden. 

Klik hier voor meer informatie over deze gegevensverwerking.

De gegevens met een * zijn verplicht zodat het Merk voor u een speciale persoonlijke ruimte kan aanmaken. Als er verplichte gegevens ontbreken, kunt u de aanmaak van uw persoonlijke ruimte niet bevestigen. .

De verzamelde gegevens zijn bedoeld voor de interne diensten van het Merk die belast zijn met klantrelaties. Ze worden doorgegeven aan verwerkers (aanbieders van informaticadiensten en aanbieders belast met klantrelaties) en aan het moederbedrijf van het Merk. 

Uw gegevens worden verwerkt op basis van het contract dat van toepassing is volgens hetwelke u uw persoonlijke ruimte/projectruimte gebruikt, namelijk de Algemene Gebruiksvoorwaarden van de persoonlijke ruimte. Als u ermee hebt ingestemd om informatie en promoties te ontvangen, worden uw gegevens ook verwerkt op basis van uw toestemming. 

De gegevens over het aanmaken van de persoonlijke ruimte zullen worden verwijderd bij het verwijderen van deze persoonlijke ruimte, en uiterlijk 3 jaar na de laatste keer dat u hebt ingelogd. De gegevens aan de hand waarvan we advertenties naar u kunnen opsturen worden, als u hiermee hebt ingestemd, bewaard gedurende 3 jaar vanaf het laatste contact met u. 

Overeenkomstig de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens alsook de Algemene Verordening Gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 (“AVG”), beschikt u over een recht van inzage, rectificatie, beperking, overdraagbaarheid, bezwaar en wissing van uw persoonsgegevens.
 

Bij vragen hierover of om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact opnemen met het Merk door hier te klikken of met een mail naar  gdpr@remove-this.ixina.remove-this.be.. Overeenkomstig artikel 77 van de AVG hebt u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit als u meent dat uw rechten zijn geschonden (contact@apd-gba.be ; +32 (0)2 274 48 00).