Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Clara Chic
Clara Chic
Clara Chic
Clara Chic
Clara Chic
Clara Chic
Clara Chic

kleuren beschikbaar

Vorige

Walnoot

San Remo eik

Wit beton

Leigrijs beton

Grijs beton

Terra grijs beton

Zandbeton

Volgende

Clara Chic

Opstelling met eiland

24 750 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Chic! Een keuken als showcase

Met zijn goudkleurige accenten en eigentijdse stijl is de toon van elegantie gezet! We volgen de huidige trend van notelaarhout, dat warmte en karakter geeft aan de gehele ruimte. In deze heldere en functionele keuken is alles doordacht, van de opbergmogelijkheden tot het ontwerp van de accessoires. Tot grote tevredenheid van liefhebbers van verfijnde en goede smaak.

 

In het midden van de belangstelling

Een centraal eiland dat ideaal is ingericht om samen te komen, op te bergen en te koken! Naast het grote werkblad, is het eiland uitgerust met verlichte nissen. Hierin kan je je favoriete voorwerpen kwijt en zo plaats vrijmaken. Het gedeelte in notelaar harmonieert als een stijlvolle tafelloper met de zwarte elementen.

 

Technologie in dienst van de smaak

Met de oven en de koffiemachine van Neff kan je genieten van de esthetiek van een functioneel en efficiënt keukenblok terwijl je tegelijkertijd ruimte vrijmaakt op je werkblad. Kook op de manier die jij verkiest – op lage temperatuur of met stoom - en geniet daarbij van een lekker kopje koffie.

 

De mengkraan steelt de show

De Essence-mengkraan van GROHE met geïntegreerde handdouche geeft een chique en klassieke touch aan de spoelzone: een geslaagde combinatie van design en functionaliteit. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat je zeker een model vindt dat bij je past.

Verstoppertje spelen

Dankzij de zwarte rolluiken kies je zelf wat je in het zicht wilt laten! En de legplanken zijn voorzien van stopcontacten, zodat je gemakkelijk je kleine elektrotoestellen kunt opbergen.

 

Flessen binnen handbereik

Een slim opbergmeubel met een geïntegreerd flessenrek om ruimte vrij te maken en alles binnen handbereik te houden. Van flessen melk voor het ontbijt tot flessen wijn om vrienden te ontvangen... praktisch én gezellig!

Nissen zoals we ze graag hebben

We zijn fan van decoratieve opbergruimte! In deze nissen met ledverlichting kan je decoratieve voorwerpen met een zacht en intiem licht accentueren... in perfecte harmonie met de sfeer van de keuken.

Aan je zijde bij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

569715

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden