Label Ecovadis 2022

kleuren beschikbaar

Vorige

Koraal

Leigrijs

Wit

Alpine wit

Jade

Volgende

Dolce chic

Opstelling met eiland

17 283 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een keuken met alles erop en eraan!

Droom je van een elegante keuken met een eigen karakter die tegelijkertijd functioneel en gezinsvriendelijk is? Dat is net wat deze keuken met erg trendy panelen in koraal in petto heeft! Maar dat is niet alles! Ze is ook milieubewust, aangezien de panelen 100% gerecycleerd zijn en het oppervlak volledig recycleerbaar is. Wat wil je nog meer?

Wanneer opbergen en decoratie hand in hand gaan

Deze boekenkast in de kleuren van de keuken wordt perfect in de ruimte geïntegreerd. Zo kan je op een elegante manier een opbergruimte combineren met wat decoratie.

Trendy pluspunt

Wil je je decoratie in de kijker zetten en tegelijkertijd de warme sfeer behouden? Dat is kinderspel met deze nieuwe open nis: ideaal om jouw keuken extra aan te kleden en het trendy aspect ervan te benadrukken. 

Een XL-koelkast

Met deze koelkast van 70 cm breed, oftewel 10 cm breder dan de standaard koelkasten, hebben grote gezinnen er geen tweede nodig om al hun voeding in te bewaren. Deze XL-koelkast biedt je niet alleen meer ruimte, het bespaart je ook meer energie.

Adieu, traces de doigts !

Pour finir en beauté, que diriez-vous de façades anti-traces de doigts ? Son rendu élégant et sa facilité d'entretien sauront vous apporter un petit plus très appréciable au quotidien !

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

Uitzonderlijke korting van 5% op meubels uit de 'DOLCE’ collectie (5 kleuren beschikbaar), geldig voor alle bestellingen getekend voor 30/04/2024, voor een nieuwe inbouwkeuken in uw ixina winkel in België en Luxemburg, EN geleverd ten laatste op 31/12/2024. Aanbieding combineerbaar met andere lopende aanbiedingen.

1209332

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden