Label Ecovadis 2022

kleuren beschikbaar

Vorige

Jade

Leigrijs

Wit

Alpine wit

Koraal

Volgende

Dolce sfeer

U-vormige opstelling

9 013 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een keuken onder het dak

Ze is klein, maar vooral praktisch en gezellig! Met haar jadegroene tinten geeft deze keuken een ontspannend en rustgevend gevoel. Door de slimme opstelling kan de ruimte goed worden afgebakend. Als je wil, kan je dit mooie groen verder doortrekken tot jouw salonmeubels. Zen-effect gegarandeerd! 

 

Een goed uitgedachte keuken!

Zich in alle bochten moeten wringen om de vaatwasser uit te laden? Dat is nu verleden tijd. Met deze vaatwasser op hoogte is deze dagelijkse taak heel wat gemakkelijker! In deze keuken zijn er ook 3 erg handige pottenlades om plaats te winnen. Bovendien kan je genieten van een uitzicht op de hemel en de horizon. Wat wil je nog meer?

Groen van de keuken naar de woonkamer

Een tv-meubel dat bij de keuken past.... Iets voor jouw? Kies en personaliseer jouw meubels uit heel wat mogelijke combinaties. Zo creëer je een homogeen geheel met kleuren die mooi bij elkaar passen.

Badend in het licht

En dan is er de glazen schedingswand om het licht binnen te laten, de ruimte af te bakenen en vooral een design toets aan te brengen zoals we dat graag hebben.

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

Uitzonderlijke korting van 5% op meubels uit de 'DOLCE’ collectie (5 kleuren beschikbaar), geldig voor alle bestellingen getekend voor 30/04/2024, voor een nieuwe inbouwkeuken in uw ixina winkel in België en Luxemburg, EN geleverd ten laatste op 31/12/2024. Aanbieding combineerbaar met andere lopende aanbiedingen.

1209355

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden