Label Ecovadis 2022

kleuren beschikbaar

Vorige

Reed

Steengrijs

Wit

Fjord blauw

Volgende

Delia Sfeer

Opstelling met eiland

24 484 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

De kunst om de dingen in het groot te zien

Er gaat niets boven een XXL-keuken met voldoende opbergruimte en allure om aan alle gezinsbehoeften te voldoen! Op praktisch gebied, van de volumineuze koelkast tot de bergruimte, is alles zo ontworpen dat iedereen kan vinden wat hij nodig heeft. Op decoratief vlak brengen de rietkleur en de meubels met lijstwerk de juiste combinatie van trendy en frisheid, in combinatie met de warme charme van hout.

 

Massief hout, alstublieft

Massief houten fronten zijn even robuust als mooi. Ze zorgen voor een unieke stijl en, in de opengewerkte versie, voor nog meer persoonlijkheid. Een design dat breekt met de klassieke kaderpanelen, en het ook mogelijk maakt zonder handgrepen te werken!

 

Gezellig op alle niveaus

Het centrale eiland bestaat uit twee afzonderlijke delen om een werkblad en een eettafel te combineren. Het hogere gedeelte, uitgerust met opberg- en kookruimte, maakt het mogelijk te koken terwijl je geniet van je gezin. Zij kunnen zich rond het lagere gedeelte verzamelen en deel uitmaken van de gezellige kookmomenten.

 

Zwart is de trend

In perfecte harmonie met de zwarte tinten van de koelkast, de elektrotoestellen en de dampkap, geeft de Mida-mengkraan van Blanco in zwart silgranit een modern accent aan de spoeltafel.

Een reus van een koelkast

De stijlvolle BOSCH XXL-koelkast heeft alle opbergruimte voor grote en kleine hongertjes. Uitgerust met een drinkwaterdispenser, garandeert hij fris water voor het hele gezin op elk moment van de dag. Als je hem eenmaal hebt, zul je je afvragen hoe je ooit zonder hebt kunnen doen!

Enkel fraaie dingen in de etalage.

Om je keuken stijlvol aan te kleden, zonder al te veel plaats in te nemen, gaat er niets boven hoge kasten met glazen deuren. Je kunt er je mooiste servies, voorwerpen of favoriete kookboeken in kwijt. Een opbergruimte die even aangenaam is om naar te kijken als om te gebruiken, dat is waar het bij decoratie om gaat!

 

Een discrete dampkap...

De dampkap is even esthetisch als functioneel. Hij verfraait de ruimte en verlicht het werkblad op dezelfde manier als een hanglamp. De zwarte bekleding past perfect bij de stijl van de keuken. Ook al vergeten we bijna zijn aanwezigheid, zijn zuigkracht blijft niet onopgemerkt als we genieten van een gezonde en geurloze kookzone!

 

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

1213766

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden