kleuren beschikbaar

Vorige

Ruimte grijs

Grafiet

Vuursteen grijs

Zwart

Rood

Magnolia

Wit

Onyx grijs

Volgende

Mana

Lineaire opstelling

7 495 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Op en top Scandinavisch

Wanneer je een trendy en gezellige sfeer wilt creëren, kies je best voor zachte pasteltinten, de warmte van hout en de esthetiek van grafische accenten. In een zuivere Scandinavische geest omringen we ons met lichte kleuren om een heldere en rustgevende ruimte te creëren.

 

Berg op zoals je wenst !

Dankzij de ultramodulaire opbergmeubelen is het leuk om open en gesloten varianten te combineren. Je bent vrij om te kiezen voor nissen om er je mooie servies in te bewaren, of je alledaagse spullen in op te bergen ... Het is aan jou om te beslissen en er mee te doen wat je wilt!

 

De tijd staat even stil

Om een ontspannen sfeer te creëren, houden we van de elegantie en tijdloze stijl van de hanglampen uit de DL-collectie van Dyberg Larsen. Deze knusse Scandinavische lamp werd speciaal ontworpen om de eetruimte te verlichten, en nodigt uit om aan tafel te gaan.

Plant je eigen decor

De spatwand onderscheidt zich door zijn natuurlijke en decoratieve motieven. Net als in de tuin creëer je een ruimte waar je lekkere dingen kweekt en tegelijkertijd vergemakkelijk je het onderhoud van je keuken.

Een wijnkast die zich een plaatsje weet te veroveren

De Avintage-wijnkast is discreet en esthetisch dankzij zijn handgreep onder het werkblad. Hij beschermt je flessen tegen de schadelijke effecten van te veel licht, dankzij de glazen anti-uv deur. De deur met driedubbele beglazing is omkeerbaar en kan aan je behoeften worden aangepast. Ze is uitgerust met een elektronische thermometer waarmee je de bewaring van je wijnen precies kunt regelen.

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

1006135

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden