Label Ecovadis 2022

1 kleur beschikbaar

Vorige

Zijde grijs

Volgende

Oxford

Opstelling met eiland

16 266 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Chique cottagestijl

Deze keuken springt in het oog door haar eenvoudige, charmante en authentieke stijl. Klein en groot treffen elkaar in deze gezellige keuken in de comfortabele en warme zithoek met rechte hoek. Één ding is zeker: je zal met plezier vele uren in deze comfortabele en functionele keuken doorbrengen!

Het fornuis, een decoratief voorwerp! 

De fornuizen van Smeg passen in alle keukens, ongeacht of je voor vintage of voor modern kiest. Hun tijdloze ontwerp geeft jouw keuken extra cachet of zet het karakter ervan extra in de verf. Met een oven, een afzonderlijke grill en vijf kookplaten kan je alles op eenzelfde plaats bereiden en naar hartenlust de lekkerste gerechten klaarmaken! 

Een keuken met stijl

Met een centraal kookeiland met werkblad met marmereffect en meubels met kaders en sierlijsten die van binnenuit verlicht worden, is deze keuken de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

 

Ga maar zitten!

Deze zithoek is een en al comfort en gezelligheid. Het is de ideale plaats om gezellig en comfortabel samen te eten. Door de plaatsing in de hoek wordt de ruimte optimaal benut en gestructureerd. Je kan er ook spullen opbergen. Erg handig dus in het dagelijkse leven!

De spoelbak: een echte blikvanger

De klassieke spoelbak is terug van weggeweest, met een vernieuwd ontwerp en nieuwe materialen, namelijk keramiek, graniet of inox. Voor een extra charmante, elegante en authentieke toets in jouw keuken!

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

1288779

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 12 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden