Toevoegen aan favorieten
Suède
Suède
Suède

kleuren beschikbaar

Vorige

Alpine wit

Magnolia

Zwart

Volgende

Suède

U-vormige opstelling

14 057 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Zoals vroeger, maar dan vandaag.

Welkom in een traditionele bistrosfeer met een eigentijdse stijl. Een supergezellige keuken, waar met contrasten wordt gespeeld door de felle kleuren van de wanden te combineren met de matzwarte kleur van de fronten. Een keuken waar men het aandurft om meubels met een klassieke stijl te combineren met een ultramoderne uitrusting. Een buitengewone plek waar iedereen graag is!

 

Achter de schermen van een praktisch leven

Je hoeft niet langer te zoeken naar je spullen... ze komen naar je toe! Met de uittrekbare plateaus kun je overal gemakkelijk bij! Je kan naar keuze opbergmandjes of -bakjes gebruiken om je opbergruimte te personaliseren.

Stijlvolle meubels

We houden van de matzwarte fronten met recht kader. Ze geven de hele keuken karakter en passen perfect bij de glazen deuren met verdeling. Welkom in een authentieke herziene sfeer met een twist!

Een dampkap die een lust voor het oog is

De sobere, moderne lijnen van de Stripe-dampkap van Elica passen perfect in de filosofie van deze keuken. Het volledig verticale en zeer efficiënte systeem is voorzien van een dubbel afzuigsysteem: de lucht wordt van onderaf aangezogen of via de voorste gleuf van het paneel.

Een oven met meer dan één pluspunt

De Bosch 8-serie oven is een echte bondgenoot voor alle amateurkoks. Je hoeft de oven niet meer schoon te maken, het pyrolyse-programma beschermt hem tegen alle vuil. De oven is zeer gemakkelijk te bedienen, dankzij de controlering en duidelijke teksten. Hij garandeert een perfecte bereiding dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte over alle niveaus van de oven.

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

569632

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden