NIEUWIGHEDEN Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Vogue chic
Vogue chic
Vogue chic
Vogue chic
Vogue chic
Vogue chic
Vogue chic

kleuren beschikbaar

Vorige

Zwart

Aqua

Alpine wit

Leigrijs

Steengrijs

Zijde grijs

Magnolia

Volgende

Vogue chic

L-vormige opstelling

13 610 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Een keuken gehuld in licht

Deze keuken ademt soberheid en elegantie uit met meubelfronten in laminaatlak, afgewerkt met een goudkleurig profiel... De zuivere lijnen, de hedendaagse technologie, de innovatieve opbergmeubelen en de verschillende lichtbronnen creëren samen een ruimte met een luxueuze en aparte sfeer.

 

Het goud waar je van zult houden

Nieuw in 2022: de goudkleurige profieltint! Deze elegante kleur accentueert de lijnen van je keuken boven de keukenfronten zonder handgreep. De profielen zijn verkrijgbaar met ledverlichting die de ruimte oplichten en deze een uitgesproken chique uitstraling geven. Voor de greeploze meubelfronten zijn er 10 profielkleuren beschikbaar. Je hoeft enkel nog jouw favoriet te kiezen!

 

Een ultrachique dampkap

Deze dampkap van Franke is het toppunt van elegantie en zal de liefhebbers van esthetiek en functionaliteit zeker bekoren. Met zijn luchtige design en ultrazwarte kleur is het een echte blikvanger. Deze dampkap werkt op basis van recirculatie en is daarom uitgerust met een koolstoffilter met lange levensduur. De geuren worden door de actieve koolstof vastgehouden. Je kunt de dampkap op afstand bedienen, en hij zorgt ook voor continue ventilatie, 24 uur per dag!

 

 

Praktisch design over de hele lijn

De trendy stang op de achterwand maakt al je praktische opbergwensen waar! Met een ruime keuze aan modulaire accessoires als een rolhouder, messenhouder, wijnglashouder, legplanksteun enz. is het aan jou om je eigen compositie te bedenken en zo je leven te vergemakkelijken! Verkrijgbaar in zwart of inoxlook, aan jou de keuze.

Een gouden idee

De trendy metalen oppervlakken met goudkleurige afwerking zijn een stijlvolle aanwinst voor elke keuken die zich wil onderscheiden. De spoelbak en de waterbesparende SmartControl-mengkraan van GROHE vormen samen een zeer functionele en esthetische spoelzone. Echt onweerstaanbaar!

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

569655

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden