Toegang tot 360° weergave Toevoegen aan favorieten
Nata

1 kleur beschikbaar

Vorige

Montreal Eik

Volgende

Nata

L-vormige opstelling

11 682 €/ BTWi
Meer weten
Prijsdetails weergeven

Personaliseer mijn keuken

Plaats aan de natuur !

Een keuken die aan alles denkt, en vooral aan de planeet! Water besparen met een vaatwasser die je helpt minder te verbruiken, een keramisch werkblad voor een betrouwbare en duurzame kwaliteit, zelfgekweekte kruiden en specerijen zoveel je maar wilt... Deze leefruimte kiest resoluut voor groen en staat open voor alle milieuvriendelijke oplossingen, ook die van jezelf!

 

Een echte besparing

De Jandora-mengkraan van BLANCO in massief inox beantwoordt aan alle esthetische ... én economische verwachtingen! Met zijn bedieningshendel die standaard in "koude start"-modus is ingesteld, bespaart hij energie. Bovendien zijn de hoge spuitmond en de uittrekbare sproeikop zeer praktisch voor het vullen en schoonmaken van potten en pannen.

 

Haal je mooiste setje uit de kast.

Deze oven/microgolf-combinatie van Whirlpool is geïntegreerd in een mooie kolomkast. Zo combineer je functionaliteit met elegantie! De W-collectie is een compleet assortiment van toestellen dat zich richt op innovatie en design om te voldoen aan de meest veeleisende wensen. Het gamma past perfect in elke keukensfeer!

Niets te vrezen

Keramische werkbladen zijn heel goed bestand tegen hitte (tot 900 graden), vlekken en krassen! Wat is er comfortabeler dan een werkoppervlak dat gemaakt is om lang mee te gaan? Naast deze voordelen is het werkblad bovendien verkrijgbaar in vele kleuren... je hoeft alleen nog maar de jouwe te kiezen!

Laten we verantwoord afwassen.

De 6th SENSE EcoFriendly-technologie van Whirlpool is uitgerust met sensoren die de wascyclus continu beheren en de vervuilingsgraad detecteren, zodat het verbruik overeenkomstig wordt aangepast. Geniet van een perfect resultaat én bespaar tot 50% aan energie, water en tijd*. (*Vergelijking tussen minimum- en maximumverbruik met de 6th SENSE-programma's)

 

Cultiveer mooie ideeën

Deze legplanken zijn 'van nature' bedoeld om lekkere smaken te kweken. Aromatische planten hier, specerijen daar... je kunt voortaan genieten van je eigen kleine moestuin met mooie ledverlichting.

 

 

Aan je zijdebij elke stap

  • Start je project

    Om uw project goed te beginnen, kunt u gebruik maken van onze tools (simulator, 3D-tool) en uw persoonlijke ruimte creëren om uw plannen en inspiraties te delen... en doe de inrichtingsquiz om zeker te weten dat u uw stijl vindt!

  • Ik deel mijn project

    Wie beter dan een expert om je project met jou te bespreken? Hij of zij zal je van bij de start bijstaan en begeleiden. Deel je project met een adviseur vanuit je persoonlijke ruimte en maak meteen een afspraak.

  • Ik plaats mijn keuken

    Werfvoorbereiding, een plaatsingsgids op papier en op video ....Wij garanderen u een complete ondersteuning! Weet dat we het ook voor u kunnen regelen met een van onze professionele installateurs.

Mijn keuken in al haar vormen

Fronten, inrichting, handgrepen ... Aan jou de keuze!

Start je simulatie

Creëer je persoonlijke ruimte

Bereid je projectboek voor met je favoriete modellen, je verlangens, je inspiratie ... en bezorg het nog voor je eerste bezoek aan je adviseur.

Ik creëer mijn ruimte

Ik maak een afspraak

Geniet van de expertise en de ondersteuning op maat van een van onze adviseurs.

Ik maak een afspraak

Meer dan 50 winkels in België. Er is er vast wel een bij jou in de buurt!

Ik vind mijn winkel
Lay-out / ergonomie

De correcte plaatsing van je keuken ?

Meer weten
Werkplan

Hoe kies je een werkblad voor je keuken dat past met je keukenstijl en je praktische behoefte?

Meer weten

474771

Bomen geplant sinds 1 januari 2022*

Om onze keukenmeubels voor 100% te compenseren op vlak van CO2.

* 18 herplante bomen door de ngo Kiem des Levens voor elke verkochte keuken.

We blijven aan je zijde

Financieringsoplossingen op maat van jouw behoeften.

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden