ONZE VOORZORGSMAATREGELEN

 

Terug aan de slag

 

Vanaf 11 mei kunnen we eindelijk weer helemaal aan de slag! ixina stelt alles in het werk voor jouw veiligheid en gezondheid, met een aantal regels om te respecteren in de winkel, tijdens de levering en de plaatsing van je keuken.

 

Heb je vragen over onze voorzorgsmaatregelen? Hier zijn onze antwoorden!

 

1. Ik zou graag naar de winkel komen om inspiratie op te doen of voor een afspraak. Welke voorzorgsmaatregelen neemt ixina? 
Weet dat we in je ixina winkel alles doen voor jouw gezondheid! We hebben aan alles gedacht om je opnieuw te kunnen ontvangen in de beste omstandigheden. Onze verkopers dragen mondmaskers en handschoenen voor eenmalig gebruik. Er is ontsmettingsgel ter beschikking voor jou en je kan je handen wassen met zeep en afdrogen met papieren handdoekjes in de “keuken om in te leven”. We houden ons natuurlijk aan de anderhalvemeter-regel en we maken regelmatig onze showrooms en onze kantoren schoon met een speciaal product. Zo nemen we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen voor jouw en je project!

2. Welke voorzorgsmaatregelen nemen jullie voor de levering van mijn keuken en wat moet ik weten om me goed voor te bereiden?
De leveringen lopen gewoon door, maar daarbij houden we rekening met een aantal regels. Onze medewerkers gebruiken mondmasker, handschoenen en ontsmettende gel, ze respecteren de anderhalvemeter-regel en zorgen dat je bij de levering je handtekening kan zetten zonder contact. We raden je aan om daarvoor uit voorzorg je eigen balpen te gebruiken.

3. Ik laat mijn keuken plaatsen door een erkend ixina installateur. Hoe zal dit verlopen en wat moet ik weten om me goed voor te bereiden?
Bij de plaatsing van je keuken zullen onze medewerkers uitgerust zijn met mondmaskers en ze zullen tussen twee interventies altijd hun handen wassen. De anderhalvemeter-regel is noodzakelijk voor ieders veiligheid. Het beste is nog dat je in een andere kamer bent terwijl wij je keuken installeren. Zodra de installatie voltooid is, zal onze medewerker de keuken opruimen, alle verpakkingsmateriaal verwijderen en de contactoppervlakken ontsmetten.

 

JOUW AFSPRAAK

 

Kan ik een afspraak vastleggen?
Je kan via deze link weer online een afspraak vastleggen. Dat kan ook door contact op te nemen met jouw dichtstbijzijnde winkel.

Ik wil liever nog niet naar een winkel gaan. Kan ik een afspraak op afstand maken?
Onze keukenadviseurs kunnen je project met jou bespreken van op afstand. Zo kan je afspreken via de telefoon, Skype of WhatsApp. Je kan via deze link een afspraak vastleggen.

 

JE PROJECT VAN OP AFSTAND OPSTARTEN

 

Hoe verloopt de start van mijn project van op afstand?
Bij ixina begint je project met een eerste afspraak op afstand met je keukenadviseur. Deze afspraak duurt ongeveer een uur en dient om te weten te komen wat jouw wensen en verwachtingen zijn voor het ontwerp van je keuken. Na deze afspraak nodigen we je graag uit in de winkel om het project te bespreken, de materialen te bekijken, je handtekening te zetten en de planning vast te leggen.

Wat moet ik voorbereiden voor deze afspraak?
Om onze afspraak voor te bereiden en te zorgen dat de ixina keukenadviseur jouw project op maat kan uitwerken, hebben we graag de juiste afmetingen van je keuken of van de ruimte. Een plan met de juiste positie van de ramen, deuren, stopcontacten en leidingen van water, elektriciteit en gas hebben we ook nodig. Om je te helpen voorbereiden op onze afspraak, kan je terecht op onze pagina “Bereid je project voor”. Verder kan je onze cataloog downloaden om te kijken welke modellen bij jou in de smaak vallen, en welke elektrotoestellen en sanitair je daarbij wenst. Alle stappen voor het uitwerken van je project staan hier uiteengezet.

Wanneer zal mijn project definitief zijn?
Aan het einde van deze afspraak zullen uw behoeftes en keuzes voor de verschillende onderdelen van uw keuken duidelijk zijn. Om uw project af te werken, zullen we u uitnodigen om onze winkel te bezoeken en het 3D-plan te ontvangen, evenals uw gedetailleerde offerte. 

Kan ik genieten van de diensten van ixina en van de lopende aanbiedingen als ik mijn project van op afstand start?
Natuurlijk! We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat je project vlekkeloos verloopt, volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij treffen we alle nodige maatregelen om je gezondheid niet in gevaar te brengen. Je kunt ook natuurlijk genieten van onze aanbiedingen met de afpsraak of afstand.

 

DIENST NA VERKOOP

 

Ik heb een Dienst Na Verkoop (DNV).
We nodigen je graag uit om je keukenadviseur of je winkel te contacteren via telefoon of mail, tijdens de gebruikelijke uren. Zo kan je samen je aanvraag bekijken.