Keukenuitrusting

 

De keuken is de ontmoetingsplaats geworden voor alle leden van het gezin. Laat ze aan iedereen zien. Welke stijl je ook kiest, de keuken is op haar best wanneer ze harmonieus is uitgerust en opgeruimd. ixina heeft slimme apparatuur- en opbergsystemen ontworpen om je keukengerei slim op te bergen.

Stel de keuken samen die bij je past met onze ruime keuze aan keukeninrichtingen die het esthetische aan het functionele koppelt.

Vorige
Volgende
Sluiten

Meubels:

Er is een breed assortiment aan uitrustingen voor je keukenmeubels beschikbaar die op maat gemaakt zijn en die overeenkomen met je persoonlijkheid en gewoontes. Alles is aanpasbaar! Of het nu gaat om de opberging, het werkblad of de handgrepen.

Ontdek onze meubels
Sluiten

Elektrotoestellen:

Ontdek onze nieuwste en handige elektrotoestellen die je dagelijkse leven zullen vergemakkelijken.

Ontdek onze toestellen
Sluiten

Spoelbakken en mengkranen:

Ontdek onze gebruiks- en onderhoudsvriendelijke spoelbakken en mengkranen die aangepast zijn aan alle trends.

Ontdek onze Spoelbakken en mengkranen
Sluiten

Decoratie en accessoires:

Verbeter je keuken dankzij onze decoratieve elementen die zorgvuldig ontworpen werden en onze accessoires die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Ontdek onze decoraties & accessoires

Meubels

Elektrotoestellen

Spoelbakken en mengkranen

Decoratie en accessoires

Onze selectie Meubels

Er is een breed assortiment aan uitrustingen voor uw keukenmeubels beschikbaar die op maat gemaakt zijn en die overeenkomen met uw persoonlijkheid en gewoontes. Alles is aanpasbaar! Of het nu gaat om de opberging, het werkblad of de handgrepen.

Ontdek onze meubels
Decoratie / accessoires

Alles wat je moet weten over keukenkasten

Meer weten

Onze selectie Elektrotoestellen

Ontdek onze nieuwste en handige elektrotoestellen die uw dagelijkse leven zullen vergemakkelijken.

Ontdek onze elektrotoestellen
Huishoudapparatuur

Vaatwasser kopen? Hierop moet je letten

Meer weten

Onze selectie Spoelbakken en mengkranen

Ontdek onze gebruiks- en onderhoudsvriendelijke spoelbakken en mengkranen die aangepast zijn aan alle trends.

Ontdek onze Spoelbakken en mengkranen
Spoelbak en kranen

Alles wat je moet weten over keukenkranen

Meer weten

Onze selectie decoratie en accessoires

Verbeter uw keuken dankzij onze decoratieve elementen die zorgvuldig ontworpen werden en onze accessoires die zowel praktisch als esthetisch zijn.

Ontdek onze decoratie en accessoires
Keukenstijlen

Deze trucs uit de industriële keuken komen ook jou van pas!

Meer weten

Onze keukenapparatuur

Laat u betoveren door alle keukentoestellen die ixina voor u in petto heeft. Want goed begonnen met een uitgeruste keuken is half gewonnen. We geven een overzicht over:

  • Keukenmeubels naar keuze
  • Elektrotoestellen die passen bij de inrichting

Deze selectie helpt u de juiste keuze te maken voor uw toestellen zodat u met vrienden en familie uw kookkunsten kunt bovenhalen.

Keukenmeubels op maat

Onze grootste tip is de volgende: neem bij twijfel contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. Zo ontdekt u ook welke prijzen we hanteren.

Over het algemeen zijn er diverse opties voor uw keukenmeubels:

  • Houten meubels
  • Glanzende meubels
  • Matte meubels
  • Verschillende texturen

Er zijn bovendien verschillende modellen beschikbaar.

Dankzij ons aanbod kunt u volop experimenteren met verschillende stijlen. Wil u een warme, gezellige en eerder traditionele keuken, ga dan voor houten meubels met donkere tinten.

Eerder op zoek naar een hippe keuken? Dan zijn er de glanzende meubels in de lichtere kleuren. De textuur van de meubels maakt de uitstraling tot slot helemaal af.

Aangepaste elektrotoestellen

Om uw professionele keuken in te richten en te voorzien van de nodige toestellen, zijn er enkele manieren. Ga vooral voor de aanpak die het best bij u past.

U kunt zelf inspiratie opdoen in de catalogus. In de catalogus bieden we al tal van opties. Neem ze rustig even door.

Weet u niet goed wat te kiezen? Maak dan een afspraak in een van onze ixina-winkels voor persoonlijke advies. Graag helpen wij u uw droomkeuken te kiezen.

Graag pakken we uit met onze nieuwste tool: de keukensimulator. Deel thuis zelf uw keuken in en speel met verschillende inrichtingen. U kunt van alles kiezen: de kasten, oven, fronten, het werkblad en aanrecht, eventuele bijkeuken …

Met de geschikte aanpak kunt u verder. Ixina heeft enkele exclusieve merken in petto. Daarnaast zijn er natuurlijk heel wat tips en aanbiedingen voor dampkappen, koel- en wijnkasten, kookplaten en vaatwassers. Voor u lijkt het misschien wat overweldigend, maar ixina weet raad. Na heel wat jaren ervaring kunnen we kwaliteit verzekeren. Als er toch iets mis gaat, is er bovendien onze garantie. Er geldt namelijk een garantie van 10 jaar op al uw meubels. Bij elektrotoestellen gaan we nog een stapje verder. Hier passen we de garantieverlenging toe.

Om nog even op het kostenplaatje terug te komen: bij ixina kunt u altijd een offerte aanvragen. Weet u liever op voorhand wat het kost? Gebruik dan onze keukensimulator voor een eerste prijsindicatie. Ook op een afspraak kan al heel wat informatie over onze prijzen duidelijk worden. Uw budget en wensen zijn onze hoogste prioriteit. Aarzel niet en kom langs in één van onze ixina-winkels !