Onze keukenuitrusting: decoratie en accessoires

Onze keukenuitrusting: decoratie en accessoires

Ontdek onze must-haves om jouw keuken te decoreren en laat u inspireren! 

 

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften

 

Keukenaccessoires

Je keuken inrichten is iets persoonlijks en dit proces verandert voortdurend. Van sommige zaken ben je zeker, voor andere dingen roep je graag de hulp in van een professional. Ixina staat je met raad en daad bij. Een eerste stap is inspiratie opdoen. Lees hieronder meer. Een tweede stap is je project voorbereiden. Maak hiervoor een afspraak met een van onze ontwerpers. De laatste stap is de levering en plaatsing door onze installateurs.   

Voor welke keukenstijl kiezen? De opties zijn legio: een landelijke, moderne of eerder een designkeuken. Om u het leven makkelijker te maken en spullen opbergen net een tikkeltje leuker te maken, hebben wij verschillende opbergtips voor u bedacht. Zo is er de uitschuifbare handdoekhouder. Ideaal om geen plaats te verliezen op uw keukendeuren en het esthetisch mooi te houden.  

Eens je de stijl van je keuken gekozen hebt, is het tijd voor de keukenindeling. Ixina biedt handige, betaalbare en smaakvolle mogelijkheden. Kies veel of weinig opbergkasten en stem misschien ook de indeling af op wat je precies nodig hebt. Specifieke kasten zijn onze hoek-, boven- en kolomkasten. Denk zeker ook aan voldoende verlichting. We maken een onderscheid tussen functionele verlichting en sfeerverlichting. Zo verlichten wij de binnenkant van de meubels om de eetruimte extra gezellig te maken. 

Leuke ideeën voor uw keukeninrichting

We geven graag wat tips om uw keuken verder te vorm te geven. Vaak zit het hem in de kleine dingen. Probeer op voorhand goed na te denken over wat u belangrijk vindt. Hebt u graag meer of minder lichtinval in uw keuken? Hou hiermee rekening wanneer u het aantal en soort kasten kiest. Dan rest nog de vraag: welke stoelen moet ik kiezen? Kies een stoel die past bij de rest van het interieur. Als dit klassiek is, zijn er onze gestoffeerde stoelen uit hout. Maar ook stoelen van kunststof of metaal in allerlei kleuren behoren tot de mogelijkheden. Er zijn heel wat modellen beschikbaar. 

Voor mensen die van natuur en buitenlucht houden, is het de moeite waard om een eventuele toegang tot een tuin te creëren. Onze experten geven u graag meer advies over hoe u dit het best aanpakt. Eens de keuken geïnstalleerd is en u alle meubels gekozen hebt, blijft nog een stukje decoratiewerk over. Iets leuks om samen met de kinderen te doen. Ixina heeft spatwanden in petto waar u later nog heel creatief mee aan de slag kunt. Zo kunt u op de wand een houder voor een kookboek plaatsen of de muur versieren met foto’s en recepten van uw lievelingsgerechten. Qua budget hoeft u zich tot slot geen zorgen te maken. Wij bieden steeds de beste kwaliteit voor een schappelijke prijs. In iedere categorie keukendecoratie- en inrichting is er wel een accessoire of meubel dat in uw budget past.