Onze keukenmeubels

Onze keukenmeubels

Bij het ontwerpen van een nieuwe keuken is het kiezen van de juiste meubels vaak de eerste stap. Keukenmeubels zijn niet alleen functioneel, maar weerspiegelen ook je stijl en persoonlijkheid.
Het is de fijne combinatie van meubilair, handgrepen, werkblad en spatwand die je keuken zal doen opvallen. Hét credo van ixina geldt ook hier: droomkeukens op maat

  

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften

 

Spatwanden

Onze spatwanden zijn er in diverse materialen. De meest voorkomende zijn inox, keramiek en composiet. Elk hebben ze specifieke kenmerken en troeven. Zo kan je een spatwand uit inox bijvoorbeeld helemaal personaliseren. Wil je nog een stapje verder gaan? Probeer dan onze beschermende wanden achter de dampkap en kookplaat. Jouw keuken blijft spatvrij en is klaar voor een volgende kookbeurt.  

Werkbladen

Een uitgebreide keuze aan werkbladen helpt je weer een stap op weg naar een praktische keuken. Hier zal je heel wat tijd op doorbrengen. Een werkblad‘dat uit het juiste hout is gesneden’, komt dus van pas. Ze zijn beschikbaar in laminaat/XTRA, compact, hout, composiet, graniet, keramiek, Dekton®, glas en inox. Naast deze materiaalkeuze zijn er heel wat afwerkingen beschikbaar. Voor elk type kan je kiezen tussen meer dan 30 soorten afwerkingen. Van mat wit tot glanzend donkergroen: bijna alles kan. De hoogte van het werkblad speelt ook een belangrijke rol.Wil je er eventueel barkrukken tegen zetten? Dan kies je het best voor een iets hoger werkblad. Wilt je het vooral functioneel houden? Kies dan een afmeting waarmee je makkelijk groente kunt snijden. Doe inspiratie op in de catalogus en vraag ons vakmensen om raad in de winkel.

Inrichtingen

De meeste mensen denken bijna spontaan aan het kookeiland en de kasten voor de inrichting van hun keuken. Maar dan nog ontbreekt er een cruciaal element om goed te vertoeven in je keuken: een washok en eventueel een bijkeuken. Tegenwoordig maken deze ruimte standaard deel uit van de keukeninrichting.In het washok kan je kiezen voor ingemaakte kasten, maar ook voor lades of dichtgemaakte kasten. Eventueel berg je hier keukenspullen zoals bestek of borden op. Bij ixina zijn de mogelijkheden legio om je (bij)keuken op en top praktisch te maken. Daarnaast zijn ook wandplanken handig. Hier kan je schoenen, kookpotten of kookboeken op kwijt. Zo breng je de gezelligheid van jouw woonkamer naar je keuken. Je ziet het, ixina maakt het mogelijk om creatief om te gaan met opbergruimte.

Handgrepen

Na de inrichting van de keukenruimte is het tijd voor de handgrepen. Op het eerste zicht zijn deze misschien een klein detail, maar je zal er gretig gebruik van maken. Handgrepen zijn een kwestie van persoonlijke smaak. Er zijn tijdloze handgrepen die aangevuld kunnen worden met designstukken of de eerder traditionele knoppen. Na een kijkje in onze catalogus zullen heel wat modellen je kunnen bekoren. Kies iets wat past bij jouw gekozen inrichting. Ook al kunnen we een heel groot gamma aan handgrepen aanbieden, je kan ook voor greeploos gaan. Zo geeft jouw keuken een iets koelere uitstraling. Alles hangt af van je smaak en voorkeuren. Wij passen ons graag aan.