Ons sanitair voor in de keuken

Ons sanitair voor in de keuken

Naast een uitstekende kookplaat en een mooie inrichting, is degelijk sanitair een must voor een geslaagde keuken. Na het koken kan je met ons sanitair je keuken weer helemaal netjes maken. In ons aanbod vind je verschillende sanitaire oplossingen. Je zal versteld staan van de keuzemogelijkheden. Ixina helpt je je droomkeuken te bouwen met alle nodige oplossingen.

Onze sanitaire categorieën

Vorige
Volgende

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften

 

Mengkranen naar wens

Mengkranen zijn er in alle vormen, maten en gewichten. Bij ixina vindt u dan ook zeker een mengkraan die bij u past. Voor de vorm kan u voor een klassieke kraan gaan met gebogen uitloop. Ook een ietwat specialere variant in L-vorm behoort tot de mogelijkheden. Bovendien bieden we uittrekbare ‘douches’ voor makkelijker spoelen. Dit is zeer handig om zelfs de kleinste en verder gelegen plekjes in de keuken schoon te maken. Misschien had u er nog niet aan gedacht: een kraan hoeft niet altijd veel plaats in te nemen. Met onze inklapbare kranen creëert u in een mum van tijd meer ruimte. Dit is ook nuttig wanneer u een kraan net voor een raam wil installeren. Kranen met verstelbare hoogtes maken ons gamma praktische keukenkranen compleet. Tot slot is er een ruime keuze aan stijlen. Onze mengkranen zijn beschikbaar in heel wat materialen, zoals koper, graniet of goud. Naast de kleur eigen aan het materiaal, hebben we ook kranen met verwisselbare onderdelen. Alles is mogelijk. 

Bijpassende spoelbakken

Een keukenkraan moet natuurlijk passen bij de spoelbak. In de zoektocht naar uw perfecte keuken zal u sowieso de spoelbak van uw dromen vinden. Net zoals bij kranen, hebben we ook hier een brede waaier aan keuzes. U kunt het zo gek niet bedenken, ixina past zich aan uw - sanitaire - noden aan. In de eerste plaats moet u bedenken welke vorm u wilt voor uw spoelbak. Meestal kiest u tussen een enkele en dubbele spoelbak. Voor grote gezinnen met veel afwas zijn de dubbele ideaal. Mensen die niet graag ruimte verliezen met deze oplossing, kiezen best een enkel model. Indien u dat wil, kunt u ook een afdruiprek toevoegen aan de keuken. Dit wast u zo af en bestaat uit verschillende soorten materiaal.  

Enkele voorbeelden van materiaal voor de spoelbakken: 

  • Inox 

  • Hars 

  • Keramiek 

  • Graniet 

Al deze materialen zijn hitte-, schok- en krasbestendig. U zal zich dus volledig kunnen uitleven in de keuken. 

Om het helemaal af te maken, kunnen de spoelbakken op verschillende manieren geïnstalleerd worden. Ten eerste is er de inbouw. Hierbij ‘ligt’ de spoelbak op het keukenwerkblad. Ten tweede is er de onderbouw, waarbij er gaan randen meer zijn. Tot slot bestaat er nog de vlakbouw. De randen gaan hierbij op in het werkblad. Ga voor het sanitair dat in uw droomkeuken past!