Onze elektrotoestellen

Onze elektrotoestellen

Een goed ingerichte keuken is de moeite waard. Met de beste apparaten op de juiste plaats heb je er jaren pleziervan. Ontdek snel hieronder al onze elektrotoestellen.

Inspiratie & advies

Bekijk al onze inhoud

We blijven aan je zijde

 

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

 

 

Meubels van Duitse kwaliteit met 10 jaar garantie

 

 

Een netwerk van gekwalificeerde plaatsers

 

 

 

Financieringsoplossingen op maat van je behoeften

 

Grote apparaten

Een must in uw keuken is de koelkast. Bij de keuze kunt u rekening houden met een aantal elementen. U kunt kiezen voor een kleinere of een grotere koelkast, al dan niet met een vrieskast. Er zijn koelkasten die zowel met statische als dynamische koude werken. Bovendien willen we allemaal een energiezuinige koelkast. Onze kasten gaan van energieklasse A tot G. Los van deze praktische elementen rest er nog de stijl. Er zijn de klassieke koelkasten, maar ook vintage koelkasten. Er zit zeker iets tussen dat u zal aanstaan. 

 

Koken in stijl doet u met onze kwalitatieve dampkappen. Uw dampkap hoeft zeker niet enkel functioneel te zijn en daardoor in te boeten op stijl. Bij ixina vindt u esthetische en uiterst praktische toestellen. We bieden wand-, verbonden- en uitschuifbare dampkappen. Zo’n decoratieve wandkamp kan uw keuken helemaal opfleuren. We bieden bovendien ook bijna geruisloze afzuigkappen, al dan niet met een geurfilter. Ga alleen voor het allerbeste. En kies vooral wat bij uw smaak past. 

 

Op het einde van de rit rest er nog de afwas. Met onze keuze vaatwassers wordt dit klusje een fluitje van een cent. Hier pakken we graag uit met onze ‘stille’ machines, zodat je ongestoord verder kunt werken. Voorts hebben we energievriendelijke én vaatwassers met een extra groot volume. Tot kunt je jou wasprogramma’s zelf instellen. Zo hoeft je jou planning nooit meer aan te passen aan de grillen van jou vaatwasser. Naast de vaatwasser kunt je jou keuken eventueel uitrusten met een ingebouwde oven. Zo centraliseert je grote toestellen op één plaats in de keuken.  

Kleine apparaten

Om snel een hapje op te warmen, kan een microgolfoven van pas komen. Als u geen oven hebt, kan zoiets zeker interessant zijn. Kies dan voor een combimagnetron die de functies van een oven en een microgolfoven combineert. Zeker als u compact woont met een keuken die aan de kleinere kant is, zult u creatief moeten zijn. Verder is er keuze uit hetelucht-, pyrolyse- en stoomovens. Ixina heeft dus een heel uitgebreide keuze.  

Voor de amateurkoks onder ons is een hele resem kookplaten beschikbaar. Alles hangt af van uw voorkeuren en gewoonten. Wij bieden kookplaten op gas, elektriciteit, vitrokeramisch glas en inductie. Bij al onze producten staan uw veiligheid en kookplezier op de eerste plaats. Qua grootte is er veel variatie. Bij inductiekookplaten bijvoorbeeld warmt de plaat heel snel op en gaat er weinig warmte verloren. Dit komt doordat enkel dat deel waar de pan of pot op staat, verhit wordt. Ideaal dus met kinderen. Deze kookplaten zijn ook heel makkelijk te onderhouden. Raadpleeg snel onze catalogus en begin vandaag nog met het inrichten van de keuken van uw dromen.